Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neuveríte, ale tieto dve ženy majú niečo spoločné: Stačí pár trikov a bude z vás rovnaká kráska

Jedna a tá istá osoba Zobraziť galériu (3)
Jedna a tá istá osoba (Zdroj: Facebook/9GAG)

BRATISLAVA - Číňanka uchvátila celý internet po zverejnení videa, v ktorom kompletne pretransformovala svoju tvár. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby za neuveriteľnou premenou nestáli jednoduché mejkapové triky. Vďaka ním sa z nepríťažlivej ženy stala skutočná kráska.

Mejkap dokáže urobiť veľký rozdiel v tom, ako človek vyzerá. Existujú profesionáli, ktorí dokážu zvýrazniť časti tváre na to, aby zo seba urobili doslova inú osobu. Medzi týchto ľudí patrí aj žena, ktorá na internet zverejnila video svojej veľkej premeny.Qi Huahua z Číny nie je žiadna kráska, ale dokáže sa ňou spraviť doslova za pár minút. Najprv si zosvetlí pokožku, následne nanesie podklad, zvýrazní obočie a nasadí si dokonca protetický nos. 

Neuveríte, ale tieto dve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/9GAG)

Talentovaná žena sa neskôr venuje nanášaniu očných tieňov a lepeniu umelých rias. Do vnútra oka aplikuje bledšiu farbu, aby oči opticky zväčšila. Nasleduje kontúrovanie tváre, zmenšenie sánky a nanesenie červenej farby na pery a líca. 

Neuveríte, ale tieto dve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/9GAG)

Aby ľudia verili, že aj po drastickej zmene tváre je to stále ona, hneď po premene sa vo videu sama odlíčila. "Ako je možné, že dokáže zmeniť celú svoju identitu, zatiaľ čo ja nedokážem zamaskovať ani len vyrážku?" znie komentár k videu.

Viac o téme: ČínaMejkapPremena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu