Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska (22) zažila ráno ako z hororu: Zobudila sa celá od krvi, a ten dôvod!

Jodie Nailardová Zobraziť galériu (2)
Jodie Nailardová (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mladá Londýnčanka prehovorila o mimoriadne nepríjemnom zážitku spred pár dní. Keď sa jedno ráno zobudila, takmer zinfarktovala, pretože si v posteli našla nevítaného tvora, ktorý ju navyše napadol.

Jodie Nailardová zažila minulú nedeľu okolo pol šiestej ráno ako z hororu. Po prebudení ucítila v ramene ostrú bolesť a keď sa naňho pozrela, zistila, že krváca. Potom zbadala, že na druhom konci postele leží líška, ktorá na ňu v spánku očividne zaútočila. Dvadsaťdvaročnej Londýnčanke sa ju podarilo odohnať preč a potom hneď utekala do nemocnice, kde ju ošetrili a zaočkovali proti besnote a tetanu. 

VIDEO Rodina s deťmi vystúpila v safari parku z auta: Tá najväčšia chyba, akú mohli spraviť

"Ľavé rameno som mala celé od krvi a strašne bolelo. Nechápala som, čo sa to vlastne stalo," opisuje incident. Dievčina strávila ďalšie dva dni v nemocnici na pozorovaní. Podľa lekárov by už mala byť v poriadku. 

Kráska (22) zažila ráno
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Prípady napadnutia líškou v Británii sú len veľmi zriedkavé, preto bola aj Jodie zo všetkého prekvapená. Do domu sa zviera pravdepodobne dostalo cez otvorené dvere na terase. Nailardová ich preto odteraz radšej bude zatvárať. 

Viac o téme: LíškaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu