Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Adam (22) sa prvýkrát venoval svojej novej záľube: Z jazera zrazu vytiahol poklad

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Keď sa Adam Hastings rozhodol prvýkrát vyskúšať svoje nové hobby, ktorým je magnetické rybárčenie, netušil, že bude mať taký obrovský úspech. Z jazera, ktoré sa nachádza v parku v Cheltenhame, sa mu podarilo vytiahnuť trezor plný šperkov, hodiniek, listov a vojenských medailí. Pravdepodobne ho do vody hodili lupiči.

Manželia sadili na dvore stromčeky: Neuveriteľný objav! Našli zakopaný trezor s pokladom

Prvých štyri či päť vrhov do jazera nemal šťastie, ale potom ucítil niečo na konci lana a keď to vytiahol, ukázalo sa, že ide o trezor. Ženu, ktorá okolo prechádzala so psom, požiadal, aby jeho nález nafilmovala. "Pochádzalo to zrejme z nejakej lúpeže," citoval Adama portál MailOnline.

FOTO Adam (22) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladík uviedol, že neďaleko našiel ďalší menší magnet, takže sa asi páchatelia vrátili, aby trezor vytiahli, no ich magnet bol príliš slabý.

Adam sa rozhodol vyskúšať magnetické rybárčenie po tom, čo videl v televízii program venovaný ľuďom, ktorí takýmto spôsobom našli v meste rôzne poklady. Bolo to zaujímavé a navyše si to nevyžadovalo veľa peňazí, povedal nezamestnaný mladík.

FOTO Adam (22) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nečakal som, že nájdem poklad hneď na prvýkrát. Nabudúce si môžem zobrať loď a vybrať sa do stredu jazera," dodal Adam, ktorý je už zvedavý na to, čo sa stane, keď polícia povie majiteľovi, že jeho trezor sa našiel a cennosti sa mu vrátia. Podľa neho sú hodinky zničené, ale šperky a vojenské medaily sa zdajú byť stále v poriadku.

Viac o téme: TrezorAdam HastingsMagnetické rybárčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu