Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matka nechala svojich dvoch malých synov samých doma: Keď sa vrátila, takmer zošokovala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ČENG-ČOU - Novorodeniatko skoro zomrelo! Jeho starší brat ho totiž nakŕmil troma kovovými skrutkami po tom, ako ostali deti doma bez dozoru. Chlapčeka nemohli operovať klasickou cestou, pretože to bolo príliš riskantné, a tak museli zvoliť iný spôsob, ako vytiahnuť nežiaduce predmety z malého telíčka von.

Matka z čínskej provincie Henan nechala nedávno svojich dvoch malých synov úplne samých. Myslela si, že ten starší - trojročný - sa bude schopný postarať o svojho mladšieho brata, ktorý mal len jeden mesiac. Keď sa však po niekoľkých hodinách vrátila domov, naskytol sa jej otrasný pohľad. Bábätku vytekala z úst pena, a tak s ním okamžite utekala do nemocnice. 

Žena (38) mala silné bolesti brucha: FOTO odporného nálezu v jej žlčovode

Vyšetrenia ukázali, že dieťa má v brušku tri kovové skrutky. Von ich vytiahli pomocou gastroskopu a magnetov. "Nemohli sme ho operovať, a tak sme radšej použili gastroskop. Aj tento spôsob bol riskantný, ale určite menej, než by bol chirurgický zákrok," objasnil doktor Li, ktorý malého pacienta operoval. 

Nemocnica následne odporučila nemenovanej matke, aby už nikdy svoje deti nenechávala doma bez dozoru. Deti sú veľmi citlivé, hravé a nevedia ešte rozpoznať realitu od hry. Bábätko sa momentálne zotavuje po zákroku a darí sa mu dobre. 

Viac o téme: ČínaBruchoKovová skrutka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu