Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Muža desať dní bolel nos: Keď videla sestrička, čo mu lekár z neho vytiahol, skoro odpadla

V nose mu prebývala slizká pijavica Zobraziť galériu (3)
V nose mu prebývala slizká pijavica (Zdroj: youtube/naga yan)

BEIHAI - Nechutný nález vytiahol lekár z nosa muža v čínskom meste Beihai. Životaschopná pijavica usídlená v útrobách mu síce spôsobovala bolesti a krvácanie, ale do nemocnice sa rozhodol prísť až na desiaty deň po upozornení manželky, že mu občas niečo zvláštne vytŕča z nosa.

Päťdesiatjedenročný Číňan navštívil ambulanciu s tým, že sa sťažoval na krvácanie z nosa a bolesti, ktoré pretrvávali už desať dní. Počas endoskopie lekár zistil, že v nose sa mu usadila pijavica. "Pacient nám povedal, že ho jeho žena upozornila na to, že mu niečo lezie z nosa, ale on si tam nič nedokázal nájsť," uviedol doktor Liu. 

VIDEO Muža desať dní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/naga yan)

Pinzetou potom vytiahol von živú, nacicanú pijavicu. Bol to tak nechutný výjav, že z neho dokonca podľa lekárových slov skolabovala zdravotná sestra. Liu nechápe, prečo pacient tak dlho otáľal s návštevou nemocnice, pretože musel pociťovať naozaj silnú bolesť.

VIDEO Muža desať dní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/naga yan)

Mužovi sa parazit dostal do tela pravdepodobne počas plávania v rieke pred dvomi týždňami. Zrejme ju nechtiac vdýchol, keď sa ponáral. 

Viac o téme: ČínaNosPijavica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu