Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska (†30) chcela prekvapiť svojho manžela: Kvôli darčeku zomrela

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - Tridsaťročná Ruska chcela prekvapiť svojho manžela a rozhodla sa nechať si vylepšiť hrudník. Očakávaný výsledok sa však nedostavil, pretože žena upadla do kómy, a to na dlhých trinásť mesiacov. Radosť z krásy a dokonalosti sa tak zmenila na smútok za milovanou manželkou a matkou.

Srdce krásnej Galiny Rakušinovej prestalo pulzovať v čase, keď ležala na operačnom stole moskovskej kliniky MedLounge počas prípravy na plastickú operáciu prsníkov. "O tých implantátoch nikto nevedel. Tajne si na ne šetrila, chcela prekvapiť manžela," hovorí priateľka zosnulej matky dvoch detí. Po tom, ako upadla do kómy, svoj boj o život prehrala a po viac ako roku vydýchla naposledy. V prípade sa teraz vŕtajú vyšetrovatelia a preverujú kvalitu anestetík používaných na klinike. "Srdce zosnulej zlyhalo krátko po tom, ako jej boli podané anestetiká. Napriek tomu, že sa podarilo obnoviť jeho činnosť, mozog bol príliš dlho bez kyslíka," vyjadril sa vyšetrovateľ.

Kráska (†30) chcela prekvapiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

MedLounge nie je vyšetrovateľom cudzia. V prípade Galiny ide totiž už o piatu závažnú udalosť. Po tom, ako počas chirurgického faceliftingu zomrela Natalia Orlova, jej dcéra označila za anjela smrti anesteziologičku, ktorá matke podávala predoperačné anestetikum. Vyšetrovatelia však zmietli zo stola všetky podozrenia a úmrtie označili za nešťastnú náhodu. Lenže záhadné a hlavne tragické prípady na operačnej sále stále pribúdali. Ďalšou mŕtvou bola Marina Kuškova, ktorá zomrela počas plastiky nosa a dve nemenované pacientky sú už dlhší čas v kóme. Nikto zatiaľ nemôže s určitosťou vyvrátiť, či ich nezastihne podobný osud ako úbohú Rakušinovú. 

Viac o téme: RuskoSmrťKómaPlastika pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu