Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Britka si objednávala burger na Malorke: Na FOTO ukázala všetko, čo skrýva pod sukňou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BERLÍN - Mladá žena bola odfotografovaná počas návštevy reštaurácie rýchleho občerstvenia na Malorke a autora snímky rozhodne zaujala svojím "outfitom". Keď stála pri pultíku a objednávala si hamburger, jej sukňa bola vyhrnutá tak vysoko, že celú miestnosť ožiaril jej holý zadok.

VIDEO Obyvatelia Malorky sa búria proti dovolenkárom! Sú ako zvieratá, v tomto sa nedá žiť

Nemecký denník Bild uviedol, že snímka bola urobená v reštaurácii McDonald's v meste Inca v nedeľu predpoludním o jedenástej. Taktiež vo svojom článku tvrdil, že išlo britskú turistku a odvolal sa pritom na správu z miestnych novín Ultima Hora. Tie si spojili nechcený striptíz dievčaťa s párty turistov, ktorí prichádzajú kvôli nočnej zábave do Magalufu, vzdialeného od mesta Inca cca 50 kilometrov.

Bild dodal, že žena bola s dvoma priateľmi a potrebovala hamburger ako liečbu na svoj post alkoholový stav a článok zverejnil s titulkom "Takto sa objednáva burger na Malorke". Uťahoval si, že už aj tak poriadne úzka sukňa sa dievčine pravdepodobne prešmykla cez zadok.

Pracovník spoločnosti McDonald's v Ince, ktorý videl fotografiu uverejnenú v Bilde, však trvá na tom, že u nich rozhodne zhotovená nebola a pult, za ktorým dievčina stojí, tiež nepatrí McDonald's.

Viac o téme: HamburgerTuristkaMalorkaMcDonald’s
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu