Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Alkohol spôsobil, že mladík (32) urobil najhoršie rozhodnutie svojho života: FOTO pohromy na čele

Paul svoje rozhodnutie už asi oľutoval Zobraziť galériu (4)
Paul svoje rozhodnutie už asi oľutoval (Zdroj: profimedia.sk)

KAOHSIUNG - Na Brita žijúceho na Taiwane čakalo nepríjemné vytriezvenie. V opilosti totiž navštívil tetovací salón, kde si nechal na tvár vytetovať názov ostrova a vlajku nezávislosti. Podľa všetkého tento bláznivý čin už ľutuje; jeho manželka totiž po tom, ako ho ráno zbadala, neskutočne zúrila. A pravdupovediac sa jej ani nemožno diviť.

Paul poriadne nahneval svoju ženu, keď si opitý dal vytetovať názov ostrova v čínskych znakoch. Vraj tak urobil preto, lebo podporuje taiwanskú suverenitu. Na čele mu teraz svieti nápis Tai Wan a na brade má zas vyobrazenú vlajku nezávislosti.

Alkohol spôsobil, že mladík
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO šialeného trendu na Malorke: Ľudia, nebláznite, to nemôžete myslieť vážne!

Tridsaťdvaročný Brit, ktorý svoju manželku spoznal počas pracovnej cesty v Austrálii, žije na Taiwane už viac ako desať rokov. Teraz býva na juhozápade v meste Kaohsiung. Spomínané tetovanie nie sú jeho prvé; pravú ruku muž už zdobí zelená vlajka symbolizujúca nezávislosť Taiwanu.

Alkohol spôsobil, že mladík
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Osudné rozhodnutie nechať si vytetovať na tvár taiwanské symboly urobil počas jednej noci, keď bol totálne na mol a k tomu všetkému vášnivo diskutoval o nezávislosti krajiny. Tak sa vybral do najbližšieho tetovacieho salóna. Jeho zamestnanca Weia Chenga mladík medzičasom stihol obviniť z toho, že zneužil jeho opilosť, no ten sa bráni a tvrdí, že sa Paula niekoľkokrát pýtal, či sa za svojím rozhodnutím stojí

Alkohol spôsobil, že mladík
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Ste si istý, že sa chcete dať tetovať na tvár?" pýtal sa ho a podgurážený klient odvetil: "Milujem Taiwan. Vytetujte mi ho na čelo." S výsledkom bol vraj Paul nadmieru spokojný a dodal, že si dokonca zmení aj fotografiu v pase. Jeho manželka ale s tetovaním rozhodne spokojná nie je. "Nepáči sa jej to, veľmi sa hnevá," povedal Paul miestnym médiám. "Som to ja ale hlupák. Je pravda, že milujem Taiwan, ale keby som bol triezvy, nedal by som sa potetovať." Na otázku, čo s bizarnou kerkou plánuje urobiť, odpovedal, že ešte nevie. Jej odstránenie by ho totiž stálo až 200 000 taiwanských dolárov (5600 eur). 

Viac o téme: TaiwanTetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu