Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po smrti žobráčky (†52) vyšlo najavo tajomstvo: Policajti v šoku, veď bola milionárkou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BEJRÚT - Fatima Othmanová z Libanonu strávila značnú časť svojho života na ulici, kde žobrala. Keď ale nedávno zomrela, policajti zistili, že to nebola žiadna chudáčka. Práve naopak, pred svetom ukrývala bohatstvo, ktoré sa jej podarilo počas života nahromadiť.

Päťdesiatdvaročná Fatima bola invalidom; v občianskej vojne totiž utrpela devastačné poranenia, v dôsledku ktorých nedokázala hýbať rukami ani nohami. Polícia jej telo našla v opustenom aute v bejrútskej štvrti Barbir. Hliadka ostala po prehliadke vozidla v poriadnom šoku. Našla tam totiž dve tašky plné peňazí v celkovej výške v prepočte 2800 eur. To ale zďaleko nebolo všetko; okrem hotovosti sa tam nachádzala aj vkladná knižka z miestnej banky, na ktorej mala žobráčka uložených v prepočte takmer milión eur. 

Žena (†96) celý život pracovala ako sekretárka: Po jej smrti sa prevalilo obrovské tajomstvo

Policajný hovorca Joseph Musallem uviedol, že Othmanovej smrť nie je podozrivá, zomrela na infarkt. Nález toľkého množstva peňazí ich však naozaj prekvapilo a rovnako aj miestnych obyvateľov, z ktorých mnohí nebohej žobráčke prispievali. Polícia vypátrala rodinu zosnulej na severe krajiny, ktorá prišla vyzdvihnúť jej telo, aby ho mohla pochovať. Ani oni vraj netušili o tom, aká je ich príbuzná v skutočnosti bohatá. Fatima o tom nepovedala nikomu zrejme z toho dôvodu, pretože sa bála, že ju niekto okradne, a tak radšej pokračovala v tom, čo vedela najlepšie - žobrať. 

Viac o téme: SmrťLibanonŽobráčkaBohatstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu