Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Babička s vnučkou si máčali nohy v jazere, keď si všimli niečo záhadné: Veď to musela byť...!

Záhadný úkaz v jazere Zobraziť galériu (3)
Záhadný úkaz v jazere (Zdroj: YouTube)

IVERNESS - Lenivé posedávanie vnučky s babičkou na brehu jazera Loch Ness narušila prítomnosť neznámeho úkazu, ktorý sa objavil na hladine. Dievčatko to pohotovo nakrútilo a ani netušilo, čo svojím videom spustí. Tešia sa z neho všetci tí, čo sú presvedčení o tom, že Lochnesská príšera nie je iba výplodom bujnej ľudskej fantázie.

Máloktoré jazero na svete sa teší takej popularite ako Lochness v Škótsku. Legendy o príšere prežívajúcej na jeho dne sa posúvajú z generácie na generáciu. Príbehy tých, ktorí kvetnato opisovali, ako ju videli prevaľovať sa po hladine jazera neskôr doplnili zábery fotoaparátov, potom nastúpili videokamery a najnovšie dôkazy o jej živote zachytávajú mobily.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Turista sa kochal krásnym výhľadom, keď TO zrazu zbadal: FOTO záhady v jazere

Hoci pragmatici považujú všetky obrazové dôkazy o existencii príšery za šikovnú fotomontáž alebo nápadito upravené video, niektorí naozaj veria, že nejde o žiadny výmysel či legendu. Ktovie, ako fanúšikovia lochnessky hodnotia najnovšie dôkazy, ku ktorým sa náhodou dopracovala osemročná Laria Annandová, keď pri jazere trávila čas so svojou babičkou.

Babička s vnučkou si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Iba sme sedeli, máčali si nohy a moja vnučka stále niečo fotografovala," hovorí bývalá učiteľka Marie. Vtom ju vraj upútal predmet pohybujúci sa hladine. Zvláštne sa tam odrážalo svetlo, nikde však nebola nijaká loď ani ľudia. "Nechápala som, odkiaľ sa ten odraz berie," spomína si. Laria úkaz nakrúcala na mobil. "Až keď som si pozrela jej video, uvedomila som si, aké je to obrovské," dodala Marie. Na celú vec nemá iné vysvetlenie, než len že to mohla naozaj byť Lochnesská príšera. 

Viac o téme: Lochnesská príšeraZáhadaLochnesska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu