Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Strážnik na futbalovom štadióne zostal vystrašený na smrť: Z toho, čo nakrútil v šatniach

Záhadný tieň nahnal Raulovi strach Zobraziť galériu (3)
Záhadný tieň nahnal Raulovi strach (Zdroj: Youtube/AB TV)

BUENOS AIRES - Video pochádzajúce z argentínskej metropoly podľa jeho autora zachytáva ducha pobehujúceho po miestnom futbalovom štadióne. Počas nočnej zmeny ho nakrútil Raul Arguello, ktorý pracuje ako zamestnanec bezpečnostnej služby. Z výjavu bol zhrozený.

Keď 32-ročný Raul začul počas nočnej služby pri strážení štadióna Estadio Tomás Adolfo Ducó podozrivé zvuky, okamžite začal pátrať, odkiaľ sa šíria. Zobral kameru a natáčal sa pri tom, ako prechádzal chodbami v útrobách štadióna, kde nasledoval zvuk vychádzajúci zo suterénu. Pripomínalo to údery kladiva a čím viac sa mladík približoval k šatniam na prízemí, tým bol tento zvuk výraznejší. Vtom sa pred ním znenazdajky zabuchli dvere šatne, ale keď ich Arguello otvoril, zistil, že miestnosť je prázdna.

VIDEO Strážnik na futbalovom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/AB TV)

"Vidíte, že tu nikto nie je. Odkiaľ sa šíri ten zvuk? Je jedenásť hodín večer a toto je už po tretí raz, čo to dnes počujem a stále neviem, odkiaľ to prichádza. Chcem ísť odtiaľto okamžite preč," komentoval situáciu vyľakaný strážnik. 

VIDEO Strážnik na futbalovom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/AB TV)

Mladík si išiel v noci zapáliť, vyrušili ho čudné zvuky: Keď si pozrel, čo odfotil, zamrazilo ho

Ešte viac vystrašený zostal Raul po tom, ako si zábery, ktoré nakrútil, neskôr prezrel v telefóne. Vtedy pochopil, že priestory, ktoré prehľadával, neboli prázdne, ako si myslel. To, čo nevidel voľným okom, odhalila kamera. Na videu sa pohybuje akýsi tieň prechádzajúci po stenách šatne a neskôr mizne cez stenu. Strážnik je presvedčený o tom, že ide o ducha a aj hluk, ktorý počul, bol podľa neho dielom tohto tajomného zjavenia. Na štadióne odmietol ďalej pracovať a bol presunutý na iné miesto.  

Viac o téme: DuchBuenos airesStrašenieParanormálna aktivita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu