Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík si išiel v noci zapáliť, vyrušili ho čudné zvuky: Keď si pozrel, čo odfotil, zamrazilo ho

Duch bývalej majiteľky straší tých súčasných Zobraziť galériu (2)
Duch bývalej majiteľky straší tých súčasných (Zdroj: profimedia.sk)

SHEFFIELD - Do domu v anglickom Sheffielde sa údajne nasťahoval duch bývalej majiteľky, ktorá zomrela. Tá teraz straší jeho súčasných obyvateľov. Paranormálnu entitu sa im vraj podarilo nakrútiť na mobil. Na záberoch jasne vidno postavu, ktorá naozaj pripomína nejakú seniorku.

Tridsaťšesťročný Luke Jackson momentálne žije u svojho brata v dome, kde plánuje robiť rekonštrukciu. Po svojej skúsenosti v starom dome tvrdí, že tam straší. Keď jednej noci nemohol spať, šiel si zhruba o pol tretej ráno zapáliť. Vyrušili ho nejaké zvuky šíriace sa v okolí schodišťa. Preto neváhal a vytiahol mobil.

Mladík si išiel v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Na mojom zábere je krásne zachytený duch starej dámy. Ako keby chcela otvoriť kuchyňu. Dokonca jej vidno fialový sveter," opisuje video Luke. "Už som videl viaceré fotografie duchov. Boli to rozmazané machule, prípadne iba časti končatín. Moja fotka je jasný dôkaz, že existujú."

Mladík si išiel v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Adama chce vraj zabiť duch mŕtveho chlapca: Keď videl posledné FOTO, rozbúšilo sa mu srdce

Majiteľom domu je jeho dvadsaťpäťročný Lukeov brat Thomas a jeho priateľka Alice. Tá už v minulosti tvrdila, že ju viackrát vyrušilo vŕzganie schodov. O predchádzajúcej majiteľke vedia všetci iba to, že išlo o starú pani, ktorá mala problémy s mobilitou a zomrela pred rokom a pol. Nechápu, čo znepokojuje jej ducha a prečo sa prechádza najmä po schodoch a v ich blízkosti. 

Viac o téme: DuchStrašenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu