Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mamička (28) si spravila SELFIE v zrkadle: Keď si všimla ten detail, vybuchla od smiechu

Synova nôžka vyzerá ako pohlavný úd
Synova nôžka vyzerá ako pohlavný úd (Zdroj: Facebook)

ALBUQUERQUE - Zlé osvetlenie, nesprávny uhol, niečo vytŕča z pozadia, čo malo zostať ukryté pred zrakmi verejnosti - toto všetko sú dôvody, prečo sa selfie nemusí podariť. Do týchto štatistík možno zaradiť aj fotku, ktorá vznikla v dome dvadsaťosemročnej Britky. Tak schválne, vidíte ten veľavravný detail?

Georgia Shortallová pochádza z Veľkej Británie, no žije v Mexiku. Je v tridsiatom týždni tehotenstva a pred pár dňami si spravila selfie v zrkadle, ktorú chcela poslať kamarátke, aby videla jej bruško. Lenže si nevšimla, že práve v momente, keď stlačila spúšť na mobile, jej malý syn prebehol cez izbu. Išlo priam o perfektné načasovanie, pretože na zábere vidno len jeho nohu v takej pozícii, že to vyzerá tak, akoby Georgia vystavovala na obdiv svoj penis. 

"Vôbec som si to nevšimla. Telefonovala som s mojou kamarátkou Toni, chcela vidieť, ako veľmi som už tehotná, tak som sa odfotila a poslala jej to," povedala Shortallová pre portál metro.co.uk. Len čo fotku dostala priateľka na druhej strane linky, začala sa strašne smiať a Georgie sa spýtala, čo jej tým chcela povedať. Keď čoskoro dvojnásobná mamička zistila, čo je vo veci, neubránila sa smiechu ani ona. Selfie zverejnila na Facebooku, kde ňou pobavila mnohých ďalších užívateľov. 

Viac o téme: PenisTrapasSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu