Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Američanka (43) je ochotná zomrieť kvôli šialenému snu: Usilovne na tom pracujem

Bobbi-Jo sníva svoj bizarný sen Zobraziť galériu (3)
Bobbi-Jo sníva svoj bizarný sen (Zdroj: profimedia.sk)

HARRISBURG - Pohľad na telo Bobbi-Jo Westleyovej desí lekárov, ktorí tvrdia, že je na najlepšej ceste do hrobu. Ona je však úplne spokojná a túži iba po tom, aby sa stala ženou s najväčšími bokmi na svete. Teší ju veľký záujem fanúšikov, ktorí sú ochotní platiť za to, aby si jej boky mohli pozrieť na webe.

Bizarná snaha štyridsaťtriročnej Američanky dopracovať sa k najväčším bokom na svete privádza lekárov do zúfalstva. Ona však tvrdí, že v jej prípade nie je nijaký dôvod na paniku. Začala priberať pred šiestimi rokmi, keď jej endokrinologička diagnostikovala zníženú činnosť štítnej žľazy. A kým si ostatní pacienti s touto diagnózou starostlivo v záujme svojho zdravia kontrolujú jedálniček, ona si spokojne svoje porcie zväčšuje. "Moje telo sa zmenilo, ale je veľa ľudí, čo ma chápu. Dokonca som dostala ponuku na sobáš, ale už som vydatá," hovorí žena vážiaca takmer 246 kg kilogramov, ktorej chodidlá merajú iba 16 cm.

FOTO Američanka (43) je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bobbi-Jo chce podľa vlastných slov prekonať rekord Mikel Ruffinellinovej, ktorá sa pýši bokmi širokými 251 cm. "Moje majú zatiaľ iba  241 cm, ale usilovne pracujem na tom, aby boli ešte väčšie," pokračuje. 

FOTO Američanka (43) je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoje si o tom myslí odborníčka na výživu Nadia Sharifiová. "Znížená činnosť štítnej žľazy, genetická predispozícia a zdravotný stav je pri obezite jedna vec. Ale toto všetko sa dá aspoň čiastočne korigovať tým, čo obézni ľudia konzumujú," vysvetlila. Westleyová sa podľa nej dostala do bodu, kedy doslova stojí na hranici medzi životom a smrťou. Lekári jej už dokonca navrhli, aby zvážila bypas žalúdka. Bobbi však ich varovania vytrvalo ignoruje. "Moje boky sú jedinečné a vďaka nim som jedinečná aj ja," dodáva, pričom jej vraj vôbec nevadí, že má problém prejsť cez dvere.

Viac o téme: ObezitaNajširšie bokyBobbi-jo westley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu