Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Matka uvarila svojim dcérkam cestoviny: Potom si uvedomila, že na tanieri majú...!

Dievčatko si pochutnáva na cestovinách
Dievčatko si pochutnáva na cestovinách (Zdroj: Facebook)

DUNSTABLE - Netradičnú pochúťku naservírovala svojim deťom Rebecca Brettová. Dokázala sa však na všetkom pobaviť a so svojou skúsenosťou sa podelila s užívateľmi sociálnej siete. Ako sama priznala, po tomto počine si určite nezaslúži titul matka roka.

Matky dobre vedia, že ak chcú, aby deti niečo zjedli, musia byť kreatívne. Výrobcovia cestovín im k tomu pomáhajú tým, že zásobujú obchody výrobkami v tvare motýlikov, mušličiek či písmeniek. Z tvaru cestovín, ktoré domov priniesla Rebecca Brettová, by ale zostal zaskočený nejeden z nás. Balenie bolo totiž plné pšeničných výrobkov v tvare maličkých roztomilých penisov. Perverzne tvarované cestoviny síce na tanieri jej sedemmesačnej a trojročnej dcéry vyzerali trochu divne, ale detičky s tým očividne nemali problém a pochutnali si na nich. 

"Len tak sme sa túlali po obchode a Ava mi povedala, že videla cestoviny v tvare smajlíkov a veľmi by ich chcela," opisuje Rebecca nakupovanie so staršou dcérkou. "Tak som teda kúpila jedno balenie, ktoré chcela." Až doma pri varení zistila, že deťom pripravuje hrniec plný bublajúcich penisov. "Po tomto si určite dnes nezaslúžim titul matka roka," napísala na sociálnu sieť a zverejnila fotku cestovín, ktoré tvarom pripomínali jej dcére smajlíkov.

FOTO Žena si vypýtala účet v reštaurácii, zostala zhrozená: Za TOTO mám vážne platiť?!

Reakcie užívateľov nenechali na seba dlho čakať. Väčšina z nich sa vynikajúco pobavila a chceli vedieť, kde sa dá niečo podobné zohnať. Našli sa ale aj rodičia, ktorí Brettovú skritizovali za to, že svojim deťom servíruje cestoviny plné múky. Rebecca však tvrdí, že jedálniček jej dcér je pestrý a vyvážený. 

Viac o téme: PenisCestoviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu