Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mamička (†32) si po dvoch deťoch nechala vylepšiť prsia: Po plastike prišla krutá smrť

Ekaterina s manželom Zobraziť galériu (2)
Ekaterina s manželom (Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Dvojnásobná matka podstúpila plastické zväčšenie pŕs na klinike v ruskej metropole. Netušila však, že sa už nimi nestihne pochváliť svojmu manželovi, krátko po zákroku totiž nečakane zomrela. Prípadom sa už zaoberá polícia, pretože existuje veľké podozrenie, že sa jej smrti dalo predísť.

Ekaterina Kiselevová sa pred časom rozhodla pre zväčšenie pŕs, ktoré mala po dvoch pôrodoch a dojčeniach poklesnuté. Zákrok v prepočte za dvetisíc eur podstúpila na moskovskej klinike Triumph Palace, ktorej šéfuje chirurg Grigorij Perekrestov (31) známy tým, že sa po operáciách rád fotí so svojimi obnaženými a vylepšenými pacientkami. Len pár hodín po plastike, ktorú vykonal sám Perekrestov, však tridsaťdvaročnej žene zlyhalo srdce a zomrela. Jej matka Evgenia je presvedčená o tom, že sa tak stalo v dôsledku nedbanlivosti zo strany lekárov. Polícia preto v tejto veci začala vyšetrovanie. 

FOTO Žena (†37) išla na plastiku pŕs: O rok vylovili telo bez hlavy, otrasné zverstvá lekára!

"Naša krásna, zdravá a inteligentná dcéra dôverovala týmto monštrám na klinike, keď sa tam nechala operovať. Oni od nej zobrali nielen peniaze, ale vzali aj jej život. Ignorujú všetky naše oficiálne sťažnosti, nedvíhajú nám telefón," povedala zúfalá Evgenia. 

Mamička (†32) si po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Tvrdí, že anesteziológ Zeinal Nedzhafov (24) odišiel zo sály ešte predtým, než sa Ekaterina prebudila z narkózy. Keď potom lekári zistili, že nedýcha, nesnažili sa ju oživiť, pretože na klinike vraj nemajú žiadne resuscitačné prístroje. Privolali len kardiologičku, ktorá bola v tom čase doma. Ani tej sa však nepodarilo pacientku priviesť späť k životu, a tak boli nakoniec nútení zavolať sanitku. Predstavitelia kliniky nepripúšťajú žiadne pochybenia zo svojej strany a uviedli, že ich lekári v prípade Kiselevovej postupovali správne. Vyšetrovanie pokračuje. 

Viac o téme: RuskoSmrťPlastika pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu