Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ženy s umelými megaprsiami prehovorili o tom, ako sa im s nimi žije: Toto robí veľkosť 7344CC telu

Toto je už snáď príliš Zobraziť galériu (2)
Toto je už snáď príliš (Zdroj: youtube/this morning)

LONDÝN - Tvorcovia obľúbenej rannej britskej šou vytasili do vysielania veľké zbrane. Štúdio totiž navštívili krásky s umelým megapoprsím, aby objasnili svoje dôvody, prečo si ho takto drasticky nechali zväčšiť. Ich odpovede svedčia o tom, že nikdy nekončiaca snaha o vylepšenie hrudníka hraničí s posadnutosťou.

Keď matička príroda stvorila ženské prsia, myslela predovšetkým na to, že majú slúžiť na dojčenie nového života. Netušila, že časom sa stane z obyčajných mliečnych žliaz obrovský biznis a ženy zabudnú na ich pôvodný a prirodzený účel. Stretávať ženy s upraveným hrudníkom už nie je žiadna rarita. Tvorcov relácie This morning v tejto súvislosti zaujímalo, čo poháňa nežné pohlavie k tomu, aby si dávali zväčšovať prsia a ako im to potom komplikuje či spríjemňuje život. Na zvedavé otázky moderátorov odpovedali Dolly a Mary. 

Ženy s umelými megaprsiami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/this morning)

"Chcela som väčšie, väčšie a zase iba väčšie. Nikdy s tým neprestaneme," zhodli sa ženy pozvané do štúdia v odpovedi na otázku moderátorov Phila a Holly, prečo svoje telo vystavili takémuto neprirodzenému zásahu. Obe zároveň popreli, že by mali so zväčšenými prsníkmi problémy a tešia sa z nich. Vôbec im vraj neprekáža, že ich hrudník je to prvé, čo si ľudia všimnú, a sú na to pyšné. "Nevadia mi pri pohybe ani cvičení. Je to iba o zvyku," tvrdí Mary.

Julia (30) si pred 10 rokmi nechala zväčšiť prsia: Toto sa z nich stalo, štvorcová katastrofa

A keď si už diváci mysleli, že videli toho už naozaj dosť, sa do šou zapojila ďalšia silikónová kráska Lilly, ktorá sa divákom prihovorila z amerického Seattlu. Svoje prsia, momentálne veľkosti 7344CC si vraj pravidelne zväčšuje cez otvory na oboch stranách hrudníka, aby bolo zväčšovanie postupné a záťaž na pokožku nebola tak veľká. Pohľad na pôrodnú asistentku s našpúlenými, botoxom upravenými perami, má síce od estetického zážitku ďaleko, ona sama je ale s celým svojím telom nanajvýš spokojná. 

Ženy s umelými megaprsiami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/this morning)

K téme posadnutosti zväčšovaním pŕs sa vyjadrili aj lekári. Upozorňujú, že nadmerná záťaž spôsobená množstvom silikónu spôsobuje viaceré zdravotné komplikácie. Neprirodzená hmotnosť hrudníka spúšťa deformáciu a bolesti chrbtice. Neskôr sa môžu priradiť problémy s dýchaním. Sťažené dýchanie následne namáha srdce, ktoré je takto neúmerne zaťažované. Odporúčajú preto, aby si ženy v záujme ochrany vlastného zdravia a života stanovili vo svojom skrášľovaní určité hranice. 

Viac o téme: PlastikaZväčšenie pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu