Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Julia (30) si pred 10 rokmi nechala zväčšiť prsia: Toto sa z nich stalo, štvorcová katastrofa

Julia potrebuje ďalšiu operáciu Zobraziť galériu (2)
Julia potrebuje ďalšiu operáciu (Zdroj: youtube/news diary)

MOSKVA - Beauty bloggerka zverejnila fotografiu svojich pŕs po desiatich rokoch od implantovania silikónov. Prsia čerstvej tridsiatničky zo dňa na deň zmenili svoj tvar, teraz vyzerajú doslova ako kocky. Mladá žena sa kvôli tomu stala terčom posmeškov na sociálnych sieťach.

Pod zverejnenou fotografiou Julia Debbagkhová z Moskvy uviedla, že implantáty nie sú úplne roztrhnuté, ale len natrhnuté. "Samozrejme, nedá sa to len tak vyriešiť. Je potrebný ďalší chirurgický zákrok v plnom rozsahu," tvrdí. 

Odkedy sa verejne priznala k svojmu problému, ľudia sa jej začali posmievať, dočkala sa dokonca prezývky "štvorcové prso". Neobchádza ju ani kritika. "Hlúpa krava, žiadny človek by si nemal nechať urobiť plastové prsia," odkazuje jej neznáma osoba prostredníctvom internetu.

Julia (30) si pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/news diary)

Julia tvrdí, že klinika ju nikdy neoboznámila s tým, že implantáty sa musia po prvom zákroku vymeniť. Tiež povedala, že klinika vymazala všetky záznamy svedčiace o priebehu operácie. "Nemáme nijaké námietky voči tomu, že nesieme plnú zodpovednosť za toto nedorozumenie," vyhlásil zástupca riaditeľa. 

Podľa plastického chirurga Maxima Nesterenka, ktorý operáciu vykonal, problém vznikol preto, lebo implantáty boli nesprávne umiestnené. Namiesto nad prsný sval boli uložené pod neho, čo spôsobilo štvorcový tvar pŕs. Debbagkhová však chirurgovi dáva ešte jednu šancu a žiada od neho nápravu. "Tentoraz to urobíme správne. Staré implantáty odstránime a nahradíme ich novými, modernejšími," povedal Nesterenko.

Viac o téme: PlastikaUmelé prsiaSpackaná operácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu