Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pôrodná asistentka priniesla matke dieťatko a oznámila jej strašnú správu: Zničilo mi to život!

Joanne na prvý pohľad pôsobí nevinne Zobraziť galériu (2)
Joanne na prvý pohľad pôsobí nevinne (Zdroj: Facebook/One Born Every Minute)

LIVERPOOL - Mama novorodeniatka sa namiesto popôrodnej radosti dozvedela tú najhoršiu správu v živote. Pôrodná asistentka jej totiž krátko po pôrode oznámila, že mala milostnú aféru s jej manželom. Žena utrpela psychickú traumu a podala sťažnosť na nemocnicu.

Tento dramatický incident sa odohral v liverpoolskej ženskej nemocnici. Krátko pred narodením dcéry sa muž vydal na chlapskú dovolenku do španielskeho Benidormu, kde stretol pôrodnú asistentku Joanne Lumsdenovú. Matka dievčatka tvrdí, že sa jej manžel po príchode z dovolenky správal veľmi nezvyčajne. Dôvod sa dozvedela až po pôrode, kedy jej zdrvujúcu informáciu oznámila Lumsdenová.

Pôrodná asistentka priniesla matke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/One Born Every Minute)

Manžel poškodenej ženy dokonca zmeškal pôrod vlastného dieťaťa, pretože mal obavy zo vzájomnej konfrontácie jeho milenky a vlastnej manželky. Napriek tomu, že sa veľmi snažil utajiť pravdu, čerstvá mamička sa o všetkom dozvedela. Týždeň po pôrode totiž za ňou domov prišla Lumsdenová a porozprávala jej o milostnom pomere, ktorý prežila s jej manželom. "Ako matka, ktorá sa tešila na pôrod svojho dieťaťa, som bola vystavená tomu najstrašnejšiemu utrpeniu. Všetku dôveru som vložila do rúk pôrodnej asistentky, o ktorej som si myslela, že je profesionálna medička. V mojej pamäti ale navždy zostane spomienka na asistentku, ktorá drží moje novonarodené dieťa v náručí s vedomím, že počas tehotenstva mala sexuálny pomer s otcom toho dieťaťa," zverila sa zdrvená žena denníku Liverpool Echo. 

Pôrodná asistentka priniesla matke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Lumsdenová v nemocnici už viac nepracuje. Čelí disciplinárnemu konaniu a prebieha už aj interné vyšetrovanie. "Disciplinárnym procesom vykonávaným so zainteresovanou bývalou zamestnankyňou sa momentálne zaoberá Rada pre ošetrovateľstvo a pôrodníctvo," vyhlásil hovorca nemocnice. "Okrem toho by sme sa chceli ospravedlniť za nepríjemnosti spôsobené pacientke," dodal. 

Viac o téme: PôrodNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu