Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Horor na stanici: Cestujúci chcel použiť eskalátor, keď sa zrazu stalo niečo strašné

Eskalátor sa zrazu dal do pochodu Zobraziť galériu (2)
Eskalátor sa zrazu dal do pochodu (Zdroj: YouTube)

ISTANBUL - Cestujúci na stanici metra Ayazaga v tureckom Istanbule zažili 27. februára situáciu, ktorá mohla mať tragické následky. V čase špičky sa spustil nefunkčný eskalátor, ktorý ľudia využívali ako schody a navyše sa v ňom otvorila obrovská diera, ktorá pohltila šokovaného muža.

Jedna z najväčších tragédií v metre: VIDEO Odhodená zápalka spôsobila strašnú smrť 31 ľudí

Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú masu ľudí, ktorá kráča po odstavenom eskalátore, ktorý zrazu začne fungovať. Nepripravení cestujúci popadajú na schody, ktoré sa pohybujú vo veľmi rýchlom tempe. Najhoršie však dopadne mladík, pred ktorým sa zrazu otvorí diera a nemá šancu, aby sa udržal.

VIDEO Horor na stanici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Miestne médiá označili nešťastníka za Mehmeta Aliho Erika, ktorý zostal hodinu uväznený pod eskalátorom. Po tom, čo ho z pasce vyslobodili hasiči, bol prevezený do nemocnice, kde mu ošetrili ľahšie zranenia. Stále teda pri ňom všetci svätí, keď sa mu nič vážnejšie nestalo.

Prevádzkovateľ metra údajne v okolí pokazeného eskalátora umiestnil tabule s varovaním, ale to však zjavne nezabránilo cestujúcim, aby ho nepoužívali aspoň ako klasické schody.

Viac o téme: IstanbulPoruchaEskalátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu