Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prehovorila dievčina (24), ktorá sa prvýkrát stala matkou v 11 rokoch: Bola to totálna agónia

Tressa so snúbencom a druhou dcérou Zobraziť galériu (3)
Tressa so snúbencom a druhou dcérou (Zdroj: Youtube/Newschapl)

BATHGATE - Tressa Middletonová, ktorá sa vo veku jedenásť rokov stala najmladšou matkou vo Veľkej Británii, má druhé bábätko a momentálne túži iba po tom, aby sa jej deti mohli stretnúť a ona by mohla vidieť svoju rodinu pohromade.

Middletonová sa pred rokmi stala jednou z najmladších matiek na svete. Už ako jedenásťročná otehotnela a vo veku dvanásť rokov porodila zdravé bábätko. Keďže ona ani jej rodina nezvládali starostlivosť o bábätko, matka a dieťa sa po troch týždňoch dostali pod sociálnu ochranu. Až v roku 2008, keď sa Tressa rozhodla, že dá svoju dcéru na adopciu, prezradila, že otcom bábätka je jej šestnásťročný brat Jason, ktorý ju znásilnil.

Prehovorila dievčina (24), ktorá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zničené dievča sa vďaka útekom a návratom do sociálnych zariadení dostalo do problémov s drogami a alkoholom a ako osemnásťročná opäť otehotnela. Bábätko však potratila. Po všetkých týchto udalostiach sa zdá, že mladá žena si konečne upratuje vo vlastnom živote a chce nájsť pokoj. Ten jej však rušia výčitky svedomia, ktoré jej pripomínajú minulosť. "Moja prvá dcéra má teraz toľko rokov, koľko som mala ja, keď som ju čakala. Tak veľmi túžim po tom, aby sme sa stretli," vyhlásila. 

Prehovorila dievčina (24), ktorá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vlani v októbri sa Middletonovej narodila ďalšia dcérka a tentoraz sú jej životné okolnosti úplne iné ako pred dvanástimi rokmi. Má vedľa seba snúbenca a spoločne sa tešia z malej Arihanny. "Ku šťastiu mi však chýba moja prvá dcéra. Veľmi by som chcela, aby moje deti vyrastali spoločne. Keby sa dal vrátiť čas, všetko by som riešila inak. Lenže vtedy som bola ešte dieťa," povzdychne si a hovorí, že stále spáva s plyšovým mackom, ktorý jej zostal po prvej dcére, a každý deň sa prehrabáva v detských vecičkách, kde má starostlivo uložený jej pramienok vlasov a odtlačky maličkých ručičiek. "Nedávno som sa dozvedela, že v Británii otehotnelo ďalšie dievča v tom istom veku ako ja. Hneď som sa s ňou spojila, aby som ju povzbudila, len aby neurobila tú istú chybu ako ja," uzatvára Tressa. 

Viac o téme: PôrodZnásilnenieTressa middletonNajmladšia matka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu