Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Družička (†17) dodržala svadobnú tradíciu: Pomohla neveste, strašný nález v hotelovej izbe

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MEIZHOU - Obrovskou tragédiou sa skončila svadba v čínskom meste Meizhou v provincii Guangdong. Mladú, iba sedemnásťročnú družičku našli uprostred noci mŕtvu v hotelovej izbe. Polícia zatiaľ celý prípad vyšetruje a nevesta sa bráni tým, že jej družička iba dodržiavala zaužívanú tradíciu.

FOTO Nevesta zmeškala vlastnú svadbu, išla rovno na oslavu: Tam jej to zrátal snúbenec

Svadba sa pre sedemnásťročnú dievčinu, ktorá sa s radosťou ujala funkcie družičky, začala nevinným popíjaním nealkoholických nápojov. Všetko sa však počas večera začalo meniť a dievča prinútili, aby pila silný likér baijiu.

K popíjaniu tohto tradičného čínskeho nápoja patrí aj svojský zvyk. Nevesta si ním pripíja so svadobčanmi a ak nestíha zvládať prípitky, musí ju zastúpiť práve družička, aby sa nikto zo svadobných hostí neurazil.

Dievčina zrejme nechcela nevestu sklamať a ujala sa tejto funkcie presne tak, ako sa od nej očakávalo. Avšak jej mladý organizmus toho veľa nezniesol. Už okolo jednej po polnoci zachytila dievčinu bezpečnostná kamera, ako sa potáca cestou do výťahu. Napriek tomu, že ju podopierali dvaja muži, presun do hotelovej izby sa neobišiel bez pádov.

Družička (†17) dodržala svadobnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Po niekoľkých hodinách ju našli mŕtvu v izbe, v ktorej nocovali aj podgurážení muži zo záznamu. „Našu dcéru nútili piť alkohol. Nikomu to nevadilo, veď to bolo iba dieťa,“ sťažujú sa zničení rodičia. Nevesta sa obhajuje tým, že nikoho k ničomu nenútila. 

Mimochodom, nejde o prvú družičku, ktorá nezvládla túto náročnú úlohu a zaplatila za to vlastným životom. V roku 2016 našli dvadsaťosemročnú ženu udusenú zvratkami po svadbe v provincii Hainan. Verejnosť v Číne čím ďalej, tým častejšie poukazuje na neprimeranú konzumáciu alkoholu na svadbách, ktoré v mnohých prípadoch končia sexuálnym obťažovaním mladých opitých družičiek.

Viac o téme: SmrťNevestaDružička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu