Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pacient sa sťažoval, že sa mu niečo hýbe v črevách: Odporné FOTO, toto z neho vyliezlo

Pásomnicu obmotal okolo rolky Zobraziť galériu (2)
Pásomnicu obmotal okolo rolky (Zdroj: wonthurtabit.com)

LOS ANGELES - Keď k lekárovi Kennymu Bahnovi dorazil pacient s črevnými problémami a krvavou stolicou, veľmi ho to znepokojilo a myslel hneď na tú najhoršiu diagnózu. Už po pár minútach sa však všetko vyjasnilo, keď z muža vyliezlo síce niečo veľmi nepríjemné, ale nie život ohrozujúce.

Američan žijúci v Kalifornii navštívil Bahna a sťažoval sa na črevné kŕče a krvavú stolicu. Cítil sa vraj tak, ako keby mali z neho vypadnúť všetky črevá. Lekára presviedčal, že iba potrebuje lieky na parazity, pretože pravidelne jedáva sushi a teraz cíti, ako sa mu v črevách niečo hýbe. "Pacient sa nemýlil. Vyšetril som ho a zrazu sa mu pásomnica začala tlačiť von. Vzal som rolku toaletného papiera a namotával som ju. Bola dlhá viac ako meter a pol," uviedol Bahn. 

Pacient sa sťažoval, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wonthurtabit.com)

Muž sa musel ešte liečiť, aby sa zbavil aj prípadného zvyšku parazita, ktorý mohol zostať v jeho tele. Lekár zverejnil zábery nepríjemného nálezu na internete a nezabudol k nim pripísať, že jeho pacient, z ktorého pásomnica vyliezla, konzumoval sushi každý deň.

Pacient sa sťažoval, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wonthurtabit.com)

Žena (31) trpela mučivými bolesťami: Lekári boli zhrození, keď videli, čo má v hlave

Zároveň dodal, že Centrá pre kontrolua prevenciu chorôb publikovali v uplynulom roku štúdiu, ktorá upozorňuje na to, že nositeľom pásomnice môže byť aj  divý losos chytený na pobreží Aljašky.

Viac o téme: ParazitSushiPásomnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu