Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladíka nepustili na palubu lietadla, pretože mal oblečené TOTO: Nikdy neurobte tú istú chybu

Ryanovi sa nepáčil postup aeroliniek
Ryanovi sa nepáčil postup aeroliniek (Zdroj: Twitter)

KEFLAVÍK - Mladík sa chcel vyhnúť poplatku za prekročenie povoleného hmotnostného limitu batožiny, a tak si všetky veci obliekol na seba. Dúfajúc, že mu to prejde, sa vybral k bezpečnostnej kontrole. Omyl! Nikoho neoklamal a akurát si tým vyrobil zbytočné problémy.

Ryan Carney Williams, ktorý má prezývku Ryan Hawaii, mal 10. januára letieť z Islandu do rodného Anglicka. Na letisku Keflavík bol však zadržaný, pretože sa snažil vyhnúť zaplateniu poplatku za nadmernú batožinu. A to tak, že si na seba navliekol osem párov nohavíc a desať košieľ, ktoré sa mu už nezmestili do kufra. Keď si to všimla pracovníčka spoločnosti British Airways, s ktorou mal letieť, odmietla mu vydať letenku. "Držia ma na letisku, pretože som si už nemal kam dať veci, tak som si ich obliekol," posťažoval sa na Twitteri. 

Mladík bol údajne navyše drzý a nechcel opustiť vybavovací pult, tak musela byť privolaná ochranka, ktorá ho odviedla preč. Ryan tvrdí, že ho následne zatkla polícia, ktorá ho postriekala slzným sprejom. Následne ho muži zákona vypočuli na stanici a potom poslali späť na letisko, kde si cestujúci musel kúpiť letenku od aeroliniek easyJet na ďalší deň.

Lenže ani teraz sa to nezaobišlo bez problémov. Cez bezpečnostnú kontrolu sa Hawaii ešte dostal, no zastavili ho v odletovej hale a oznámili, že kvôli incidentu z predošlého dňa ho nemôžu pustiť na palubu. Ryan tak uviazol na islandskom letisku bez peňazí aj batožiny, ktorá už bola začekovaná a odletela deň predtým do Británie bez neho. Nakoniec sa mu predsa len podarilo odletieť domov na palube nórskych aeroliniek. Obe spoločnosti - British Airways aj easyJet, vrátili neúspešnému pasažierovi peniaze za letenku. Williams sa domnieva, že ich podľa neho nevhodné konanie malo rasový dôvod. 

Viac o téme: LetiskoBatožina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu