Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Bohatá vdova (47) spáva so zadanými mužmi: Pomáham im, zachraňujem manželstvá

Gweneth podľa seba nerobí nič zlé Zobraziť galériu (4)
Gweneth podľa seba nerobí nič zlé (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Akčná a bohatá vdova si našla zvláštny spôsob živobytia. Spáva so zadatými mužmi. Činnosť, ktorú iné ženy radšej taja a nechvália sa ňou, považuje za úžasnú manželskú terapiu a cíti sa ako záchrankyňa vzťahov a manželstiev.

Štyridsaťsedemročná Gweneth Leeová je bývalá modelka a pracuje ako finančná konzultantka. Poradenstvo, ktoré poskytuje, sa však zďaleka netýka iba financií. Tak v Londýne, ako aj mimo neho, lieči ubolené srdcia a ostatné časti tela mužov, ktorým nefunguje sexuálny život s manželkou alebo s dlhodobou partnerkou. So všetkým začala po smrti manžela, ktorý pred desiatimi rokmi podľahol rakovine. Na svojom živobytí nevidí nič zlé. Naopak, cíti sa ako terapeutka a záchrankyňa rozpadajúcich sa manželstiev.

FOTO Bohatá vdova (47)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Nikomu nerozbíjam rodinu. Muži ma vyhľadávajú, pretože buď doma nemajú dostatok sexu alebo ich už unavuje manželský stereotyp. Nechcú opustiť rodinu a manželku a ja by som to od nich ani nikdy nežiadala. Takto ma to baví," vysvetľuje Gweneth. Jej klienti sú vraj muži, ktorí dookola riešia rodinné a pracovné problémy. Prichádzajú domov zavalení stresom, kde na nich čaká manželka, ktorá ich už dávno nevníma ako sexuálny objekt, ale iba ako zdroj peňazí.

Prostitútka spala s 10-tisíc mužmi: Odhalila ODPOVEDE na otázky, ktoré sa ženy neodvážia spýtať

"Viem, že veľa ľudí ma odsudzuje za to, čo robím. Ale ja najlepšie viem, koľko manželstiev som takto zachránila. Muži sa na mňa tešia, uvoľnia sa. Potom všetko lepšie zvládajú a nakoniec sú spokojné aj ich ženy a rodiny," presviedča vdova o svojej pravde všetkých, ktorí ju považujú za obyčajnú prostitútku.

FOTO Bohatá vdova (47)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Klienti ju oslovujú prostredníctvom webovej zoznamky. Tú navštevujú výlučne úspešní muži, ktorí nemajú hlboko do vrecka a za služby sú ochotní dobre zaplatiť a pridať bonus v podobe luxusných darčekov. 

FOTO Bohatá vdova (47)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Práve teraz využíva moje služby bohatý chirurg. Je to sexuálny diabol a miluje nákup drahej erotickej bielizne," usmieva sa Leeová. Niekedy má v rovnakom čase aj viac klientov. Keď je na cestách, vždy sa nájde niekto, kto ju osloví. "Svet je plný nezadaných mužov v strednom veku túžiacich po neviazanom sexe. Avšak najviac ma vyhľadávajú tí, ktorí zotrvávajú v nefunkčnom vzťahu len preto, aby zachovali rodinu," dodala. 

Viac o téme: SexProstitútka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu