Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Hádam sa poučili! V Indii urobili neslýchanú vec, za výtržníctvo zabasli osem oslov

Previnilci opúšťajú väzenie
Previnilci opúšťajú väzenie (Zdroj: profimedia.sk)

DILLí - Osem oslov v Indii sa previnilo tak trestuhodne, až skončili za mrežami. Za zničenie drahých rastlín ich na štyri dni zatvorili za bránami väznice a pustili ich, až keď sa ich majiteľ Kamlesh z indickej provincie Uttar Pradesh písomne zaviazal, že k podobnej neprístojnosti už nedôjde. Na svojich "zverencov" pri prepustení poctivo čakal.

Nikdy neurobte to, čo títo dvaja Američania v Thajsku: Za obnažené FOTO im hrozí tvrdý trest

Podľa televízie NDTV kauciu za zvieratá uhradil miestny politik. Správca väznice sa vyjadril, že osly zničili niektoré veľmi drahé rastliny, ktoré ich vyšší dôstojník pripravoval na výsadbu vo väzení a napriek varovaniam majiteľ nechal svoje štvornožce, aby sa do nich pustili, a tak ich zadržali. Rastliny údajne mali v prepočte hodnotu 800 eur.

Keď Kamlesh zistil, že jeho osly sú držané vo väzení, prosil o ich prepustenie, ale nepochodil. Na pomoc si teda privolal politika, aby zasiahol v jeho prospech. Vedúci väznice uviedol, že neexistuje zákon, na základe ktorého by mohli osly zatknúť. Iba ich držali štyri dni, aby majiteľ dostal lekciu, že nevenoval dostatočnú pozornosť ich upozorneniam.

Zvieratá prepustili po tom, čo Kamlesh priniesol písomné čestné vyhlásenie, že odteraz neumožní, aby sa jeho zvieratá pohybovali v obytných oblastiach alebo miestach verejného významu. Vedúci väznice taktiež podľa Times of India dodal, že zvieratá sú v tej oblasti dobre známe ako výtržníci.

Viac o téme: VäzenieOsolSomár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu