Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladíka pred domom blokovala sanitka: Nechal jej chrapúnsky odkaz, trpko to oľutoval

Hassan sa teraz za seba hanbí
Hassan sa teraz za seba hanbí (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Istý Brit sa teraz kajá pred celým národom. Nedávno totiž nechal na čelnom skle sanitky arogantný odkaz, pretože mu blokovala cestu k domu. Záchranári pritom bojovali o život mladého muža. Teraz priznal, že reagoval neprimerane a ospravedlnil sa im.

Niekedy je lepšie ovládnuť sa a radšej si zahryznúť do jazyka. Keby to pred niekoľkými dňami urobil Hassan Shabbir, nemusel by sa teraz ospravedlňovať a obhajovať cez médiá svoje správanie. Keď sa vracal domov a nemohol autom prejsť kvôli odstavenej sanitke, neudržal nervy na uzde a zanechal na jej okne odkaz pre záchranárov, aby nikdy neblokovali cestu. "Čakal som dvadsať minút, jednoducho som vybuchol," sype si teraz popol na hlavu.

VIDEO Nepochopiteľná jazda motorkára: Na drzovku blokoval sanitku, ktorá sa náhlila k pacientovi

V čase, keď Hassan riešil toto zdržanie, bojovali záchranári v protidrogovom centre o život klienta, ktorý zvracal krv. "Naši zamestnanci sa snažili zachrániť štyridsaťdvaročného muža. V tejto situácii nemal nikto čas zamýšľať sa nad parkovaním," vysvetľuje šéf centra. Ďalej dodal, že netrpezlivosť šoféra sa všetkých hlboko dotkla. Záchranári nemali v tej chvíli na výber a keby mohli, určite by neblokovali premávku. "S parkovaním je to v tejto lokalite  zlé. Ale všetko sa dá zvládnuť, keď sú šoféri trpezliví. Zdravotníci predsa zápasia s časom a často musia parkovať aj tam, kde by nemali," hnevá sa.

Keď sa Shabbir neskôr dozvedel, že pacient zomrel, trpko svoje konanie oľutoval. Sám seba označil za nechutné monštrum a ospravedlnil sa tak zamestnancom centra, ako aj dotknutému šoférovi sanitky a záchranárom. Sám pripustil, že už niekoľkokrát potreboval zdravotníkov, pretože od narodenia mal problémy s rukou. "Je mi to veľmi ľúto, cením si ich prácu. Viem, že sa to nedá vrátiť späť, ale trpko to ľutujem. Správal som sa ako monštrum."

 

Viac o téme: SanitkaZáchranáriOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu