Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík dostal vo väzení erekciu, trvala 91 hodín: Hnusné správanie dozorcov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PITTSBURG - Bývalý väzeň žaluje väznicu v americkom štáte Oklahoma, pretože mu podľa jeho slov ešte v roku 2016 bola odopretá lekárska pomoc. Muž za mrežami prežil bolestivú, takmer štyri dni trvajúcu, erekciu. Vedúci pracovníci mu však nedovolili navštíviť väzenského lekára, a tak si to celé musel odtrpieť.

Dustin Lance tvrdí, že jeho ľudské práva boli hrubo porušené. Na súde v okrese Pittsburg County preto zažaloval šerifa Chrisa Morrisa, krajskú radu komisárov, troch krajských poslancov, zdravotnú sestru a ďalších desať nemenovaných osôb a žiadal od nich odškodné vo výške päť miliónov dolárov. 

Mladík (23) nemohol dostať erekciu: Keď ale zistíte, čo to spôsobilo!

Tridsaťdvaročný Američan vlani v decembri užil tabletku, ktorú mu dal iný väzeň. Po nej utrpel erekciu, ktorá trvala neuveriteľných 91 hodín. Muž mal obrovské bolesti, preto požiadal personál, aby mu poskytol zdravotnú pomoc. Dozorcovia mu ale pomôcť odmietli a namiesto toho sa mu len vysmievali. Po takmer štyroch dňoch sa Dustin konečne dostal k lekárovi. Ten skonštatoval, že jeho stav je príliš vážny a poslal ho k urológovi. Ani toho sa však Lance nedočkal, pretože ho poslali späť do cely. Následne bol kvôli svojmu zdravotnému stavu prepustený na kauciu. 

Mladík dostal vo väzení
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps)

Dustin sa dostal do väzenia kvôli vlúpaniu a prechovávaniu nebezpečných látok. Prokurátori jeho prípad zamietli, no muž sa neskôr dopustil ďalšieho priestupku za nepovolený vstup do obydlia a tentokrát sa už väzeniu nevyhol. Momentálne je na slobode a verí, že vysúdi nejaké peniaze, ktoré mu pomôžu začleniť sa späť do života. 

Viac o téme: VäzeňErekciaVäznica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu