Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandál v Poľsku: VIDEO Zvrátený nápad šéfa, nahá zamestnankyňa spravila šialenú vec

Zašli priďaleko. Zobraziť galériu (2)
Zašli priďaleko. (Zdroj: YouTube)

VARŠAVA - Sociálnymi sieťami sa začala šíriť šokujúca nahrávka, na ktorej sa mladá žena prejde po kancelárii v poľskej Varšave nahá, zatiaľ čo ju kolegovia povzbudzujú krikom a potleskom. Paradoxné je, že celú túto akciu zorganizoval jej šéf, aby vraj podporil tímového ducha. Zamestnankyňa nemala na sebe nič okrem tmavých slnečných okuliarov a čiernych topánok.

Rusa naštvali v banke: Priviedol tam striptérky a dal im parádnu príučku

Podľa miestnych správ šéf Poľke zaplatil za to, aby sa producírovala nahá, a tým motivovala ostatných zamestnancov. Zjavne sa inšpiroval scénkou z filmu Vlk z Wall Street, kde si hlavná postava, ktorú stvárňoval Leonardo di Caprio, najme na podobnú akciu striptérky.

Foto a video nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Škandál v Poľsku: VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V miestnosti, ktorá slúžila pre obchodníkov a pracovníkov volajúcim zákazníkom, aby ich presvedčili, nech si kúpia akcie, sa vytvoril ľudský koridor a práve pomedzi ten sa nahá dievčina prešla. Potom sa obliekla a vrátila späť k svojmu pracovnému stolu. Podľa záznamu to vyzerá, že ohlas medzi jej kolegami bol veľký.

Divákov však video skôr nahnevalo. Jeden z nich v komentári napísal: "Svet končí ... ľudia sa správajú ako zvieratá... za kus papiera predajú sami seba, stratia dôstojnosť a rešpekt. Smutné a patetické." Ďalší dodal: "Žiadne hodnoty, peniaze vládnu tomuto špinavému svetu." Našli sa však aj takí, ktorí striptíz obhajovali: "Nerozumiem tomu škandálu. Šéf vyzval dievča a ona sa nemá za čo hanbiť. Má nádhernú postavu."

Poľské portály informovali, že hlavná aktérka dala v práci výpoveď krátko po tom, čo sa video objavilo na sociálnych sieťach. Podľa psychologičky je situácia, v ktorej sa nachádza, traumatizujúca. Je to rovnaké ako znásilnenie. Trauma môže postupom času rásť. V prvých týždňoch sa môže dievčina cítiť zmierená s tým, čo urobila a možno sa na tom aj zasmiať, ale neskôr sa u nej môžu prejaviť príznaky posttraumatického stresu. Naša psychika je krehkejšia, ako si myslíme.

Viac o téme: KanceláriaŽenaNaháŠéf Vlk z Wall Street
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu