Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka v televízii zisťuje, kto je otcom dieťaťa jej dcéry Táne (12): Kandidátov je viac

Anna a Táňa Zobraziť galériu (3)
Anna a Táňa (Zdroj: Youtube/World nEWS)

BORISLAV - Už keď sa zdalo, že reality šou nemôžu klesnúť hlbšie, ukrajinská televízia to dokázala. Prostredníctvom svojej relácie sa totiž istá matka snaží zistiť, kto je otcom dieťaťa jej maloletej dcéry. Chce ju tak donútiť, aby prezradila meno muža, ktorý ju zneužil. Kandidátov na otcovstvo je viac, vrátane otca.

Do ukrajinskej televíznej šou dotiahla svoju dvanásťročnú dcéru jej vlastná matka Anna, ktorá sa už niekoľko týždňov snaží vypátrať identitu otca jej dieťaťa. Malá Táňa pôvodne tvrdila, že otcom jej niekoľkotýždňovej dcéry Diany je osemnásťročný sused. Ten to ale poprel a trval na teste otcovstva, ktorý mu dal za pravdu. Matka na dcéru tlačí, aby prezradila meno muža, ktorý ju zneužil. Ako sa zdá, využíva na to všetky donucovacie prostriedky, len aby sa dozvedela meno zvrhlíka a dostala ho za mreže.

Matka v televízii zisťuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/World nEWS)

V televíznej diskusii pôsobí Táňa vystrašene, rozpačito a v jednej chvíli sa dokonca rozplače. Na otázky moderátora odpovedá veľmi neisto a tvrdí, že muž, ktorý ju zneužil, patrí do ich rodiny. Údajne by mohlo ísť o jej nevlastného otca či jedného z dvoch bratov. 

Matka v televízii zisťuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/World nEWS)

Verejnosť sa iba postupne dozvedá okolnosti tohto zvráteného prípadu, pretože celá relácia ešte nebola odvysielaná. Dievčina otehotnela v čase, keď mala len jedenásť rokov. Na mieste je otázka, kde bola jej mama, ktorá vychováva šesť detí, a prečo si nič nevšimla. To, že je Táňa tehotná, zistila až v 35. týždni, keď všetko potvrdil ultrazvuk. Táňa vraj vôbec nevedela, že v jej tele rastie nový život a nevšimla si na sebe nijaké zmeny. Susedia však potvrdili, že sa Anny niekoľkokrát pýtali, či je dievča v poriadku, pretože veľmi pribrala a vyzerá ako tehotná.

Otec aj bratia sú z postoja svojej príbuznej šokovaní. Všetci z nich sú ochotní podstúpiť test otcovstva, lebo vylučujú, že by s Táňou niekedy niečo mali. "Dievča, ktorá otehotnie vo veku jedenásť rokov, je v každom prípade obeťou nezodpovednosti dospelých. Podozriví sú všetci muži, ktorí navštívili túto rodinu, vrátane nevlastného otca a bratov," tvrdí psychologička.

Matka v televízii zisťuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/World nEWS)

Relácia sa síce volá "Týka sa to každého", ale mnohí sú presvedčení o tom, že Tánin prípad by nemala jej matka takto prepierať na verejnosti. Tá je však presvedčená, že účasť v televíznej show pomôže dostať zvrhlíka za mreže a opakovane tvrdí, že jej vôbec nejde o peniaze. Naďalej trvá na tom, aby bola relácia odvysielaná.

Viac o téme: UkrajinaZnásilnenieSexuálne zneužitie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu