Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO len pre tie najsilnejšie povahy: Z toho, čo našiel zubár v ústach pacientky, mu prišlo zle

Nechutný pohľad do úst pacientky Zobraziť galériu (2)
Nechutný pohľad do úst pacientky (Zdroj: youtube/live leak)

NAÍ DILLÍ - Dokonalý zverinec prišla do ambulancie svojmu zubárovi ukázať nemenovaná Indka. Ten musel po otvorení jej úst vziať do rúk mobil a natočiť si to, pretože s niečím podobným sa ešte nikdy nestretol. Ústna dutina pacientky bola zamorená červami, ktoré si v nej urobili doslova hniezdo.

K nočnej more všetkých dentistov je možné prirovnať video zverejnené istým zubárom z Indie. Červy, ktoré sa bežne množia v hnilom mäse, si hoveli v ústach jeho pacientky. Žena očividne na dentálnu hygienu kašľala väčšinu svojho života, a tak to aj vyzeralo. K zubárovi prišla doslova v hodine dvanástej, keď jej chrup pomaly, ale isto požierala hniloba a najmä červy. Je až nepochopiteľné, že vrtiace sa namnožené parazity žene vôbec neprekážali a v ústach si ich určite pestovala celé mesiace.

VIDEO len pre tie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/live leak)

V prípade tejto pacientky ide o vážny druh infekcie, ktorý je známy ako myiáza. Larvy v tele požierajú tkanivo a rastú v ňom. Najčastejšie preniknú do tela cez otvorené rany. Výskyt ochorenia je častý najmä medzi slabými sociálnymi vrstvami, kde si ľudia nedenzifikujú rany po bežných zraneniach. Je iba zázrak, že žene parazity neprenikli až do mozgu a neusmrtili ju.

VIDEO je nevhodné pre osoby s citlivou povahou

Viac o téme: IndiaZubárČerv
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu