Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Starenka (76) je hviezdou internetu: VIDEO, ako zruinovala odhalenie pohlavia bábätka

Margaret pokazila prekvapenie Zobraziť galériu (3)
Margaret pokazila prekvapenie (Zdroj: YouTube)

WALES - Možno až príliš úprimná bola dôchodkyňa z Walesu po tom, ako sa dozvedela, že ďalším členom rodiny bude dievčatko. Tento fakt ju totiž vôbec neoslnil, čomu zodpovedá aj reakcia starenky. Bola naozaj svojská a už zabáva užívateľov sociálnej siete.

Tridsaťtriročná Carrie Ann-Sancová sa rozhodla oznámiť mame oznámiť pohlavie svojho nenarodeného dieťatka originálnym spôsobom. Do balónika vložila ružové konfety, ktoré mali symbolizovať, že do rodiny pribudne dievčatko, balón nafúkla a požiadala matku, aby ho praskla. Keď nastávajúca babička Margaret videla, že ju zasypávajú konfety ružovej farby, bola veľmi sklamaná a len utrúsila, že to bude "vy**bané dievča".

Starenka (76) je hviezdou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zaskočená dcéra spočiatku nevedela, ako na to reagovať, no nakoniec sa na všetkom zasmiala a video zachytávajúcu túto udalosť zavesila na internet. Úspech prišiel okamžite a jej mamina sa stala hviezdou sociálnej siete."Mama má deväť detí, dvadsaťtri vnukov a devätnásť pravnukov. A stále hovorí, že s dievčatami je to oveľa horšie ako s chlapcami," usmieva sa Carrie-Ann. Vraj si myslela, že keď matka uvidí, ako ju nakrúca, trochu pribrzdí svoje emócie. Lenže ona zostala rovnaká, ako vždy. 

Starenka (76) je hviezdou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dcére jej reakcia veľmi neprekáža, maminu, babku a prababku akceptuje celá rodina a majú ju radi. Vedia, že sa v nej skrýva skvelá a nápomocná žena, hoci jej slovník a postoje sú niekedy nevyspytateľné. "Myslela som si, že ju zaujme aspoň originálny spôsob oznámenia a trošku to schladí jej reakciu. Ale ona nesklamala," dodala Sancová.  

Viac o téme: Pohlavie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu