Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadná samovražda Hitlerovej netere: Zabil ju Vodca?!

Hitler bol vraj Angelou posadnutý a nedovolil jej s nikým sa stretávať Zobraziť galériu (2)
Hitler bol vraj Angelou posadnutý a nedovolil jej s nikým sa stretávať (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Angela Geli Raubalová bola dcéra nevlastnej sestry Adolfa Hitlera. Vodca si vraj svoju neter obľúbil natoľko, až tento vzťah z jeho strany hraničil s posadnutosťou a pomaly ju izoloval od okolia. Keď ju našli mŕtvu v kaluži krvi, jej strýko sa z toho nedokázal spamätať. Podľa oficiálnej správy malo ísť o samovraždu, lenže mnohí historici sa domnievajú, že to bol práve Hitler, kto jej siahol na život.

Angelu si jej nevlastný strýko obľúbil v čase, keď jej matka začala pracovať v jeho dome ako gazdiná. Mladučká Angela bola veľkou obdivovateľkou jeho chorých názorov. Hitler jej venoval mimoriadnu pozornosť, trávil s ňou všetok voľný čas a určoval jej, s kým sa môže stretávať. Keď ju potom mladú, iba dvadsaťtriročnú našli mŕtvu, úplne sa zosypal. Ibaže v súvislosti s jej smrťou sa vynárajú mnohé nejasnosti a možno to bol práve on, kto ju zavraždil. Dôkazom by mohol byť aj list, ktorý Raubalová písala priateľke a plánovala v ňom výlet do Viedne.

Záhadná samovražda Hitlerovej netere:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hitlerovi sa 18. septembra 1931 úplne prevrátil svet naruby, keď jeho milovanú Angelu našli ležať v kaluži krvi. Jeho vzťah k nej údajne pripomínal posadnutosť. Mladá žena ho musela sprevádzať na pracovných cestách a mítingoch a Hitlerova ochranka jej robila spoločnosť aj vtedy, keď išla nakupovať. Pomaly sa dostávala do izolácie od okolia a priateľov. Svojho strýka síce milovala, ale vnímala ho ako matkinho brata a prejavovala obdiv k jeho názorom. Svoj mužský ideál si vysnívala ináč a lásku chcela venovať vodcovmu šoférovi. Lenže keď to Hitler zistil, svojho zamestnanca okamžite vyhodil.  

Nové sexuálne odhalenie o Hitlerovi: Orgazmus v kine, bol to zmätený sériový vrah!

Existujú preto dôvody, prečo si mnohí historici myslia, že to bol práve Hitler, kto jej pomohol z tohto sveta. Iba krátko predtým, ako našli Gelino nehybné telo, mala vraj dvojica hlasnú hádku. Tyran jej zrejme vyčítal, že plánovala výlet do Viedne za kamarátkou. Na jej bielizníku našli potom list, v ktorom priateľke píše, že sa na Viedeň veľmi teší a pôjdu sa pozrieť do Semmeringu. V liste je aj rozpísaná veta so slovíčkom "und", čiže "a" , lenže veta už nepokračuje. Nacistická polícia prípad vyšetrila veľmi rýchlo, nebola ani vykonaná pitva a Angelino telo bolo okamžite pochované v jej rodisku vo Viedni. Nikomu z vyšetrujúcich nebolo podozrivé, že dievčina chcela ísť navštíviť kamarátku a vzápätí sa zabila a ani to, že zbraň, z ktorej sa strieľalo, patrila Hitlerovi.

Záhadná samovražda Hitlerovej netere:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O prípad sa v tom čase zaujímal iba jeden novinár. Ten poukázal na neprirodzené miesto rany po streľbe, ktoré bolo vysoko nad srdcom. Na tomto mieste bývajú zasiahnuté obete, ktoré sú zavraždené, pretože rana bola príliš vysoko a guľka skončila až nad bedrovým kĺbom. To naznačuje, že musel strieľať niekto zhora. Novinár bol krátko po vyslovení pochybností poslaný do koncentračného tábora Dachau, kde ho popravili. 

Viac o téme: HitlerVraždaSamovraždaAngela raubal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu