Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodinka sa chcela pokojne najesť v reštaurácii: O pár minút sa synček zmietal v agónii

Mladík vylieva polievku na chlapca Zobraziť galériu (3)
Mladík vylieva polievku na chlapca (Zdroj: youtube/The AIO Entertainment)

YONGZHOU - Aj pokojný rodinný obed či večera v reštaurácii sa môžu zmeniť na horor. Zdravie chlapčeka, ktorý čakal so svojimi rodičmi na obľúbené jedlo, vážne ohrozil čašník, ktorý nešikovne vylial vriacu polievku priamo na neho. Chlapec utrpel vážne popáleniny. Reštaurácia sa už rodine poškodeného ospravedlnila.

Rodičia z čínskej provincie Hunan určite nerátali s tým, že pokoj a pohodu spoločne strávených chvíľ vzápätí vystrieda plač, krik a strach o život vlastného dieťaťa. Na záberoch videa, ktoré je dostupné na internete, vidno, ako sa čašník, ktorý nesie horúcu polievku, nešťastne pošmykne a vriaca tekutina skončí na hlave a v tvári malého chlapca. Rodičia vzápätí odvádzajú svoje dieťa do nemocnice, zatiaľ čo sa im pracovník ospravedlňuje.

Rodinka sa chcela pokojne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/The AIO Entertainment)

Ide o nešťastnú situáciu, ktorá je nepríjemná pre obidve strany. Strach rodičov a pohľad na ubolené dieťa by nechcel zažiť nikto, kto má vlastné deti. Na druhej strane je čašník, ktorý to určite neurobil zámerne, a byť v jeho koži by teraz zrejme nechcel byť nikto z nás.

Rodinka sa chcela pokojne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/The AIO Entertainment)

Vedenie reštaurácie sa už poškodenej rodine ospravedlnilo. Čínske médiá zároveň upozornili na dôslednejšiu kontrolu čistoty podláh v stravovacích zariadeniach. Mnohí odborníci na gastronómiu po zverejnení videa apelujú na nutnosť ustanovenia nariadenia, ktoré uloží reštauráciam povinnosť roznášať horúcu polievku na vozíku. Malo by byť zakázané, aby ju personál  prenášal v rukách. Aj toto by mohlo obmedziť vznik podobných úrazov. Zdravotný stav chlapčeka nie je známy. 

Viac o téme: NehodaReštauráciaČínaČašník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu