Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Narodilo sa bábätko, ktoré vôbec nevyzerá ako človek: Otec neveril vlastným očiam

Vôbec nevyzerá ako novorodenec Zobraziť galériu (2)
Vôbec nevyzerá ako novorodenec (Zdroj: profimedia.sk)

ALIGARH - V Indii sa narodilo dieťa, ktoré svojím výzorom pripomína postavičku zo science fiction. Novorodenec nemá ušká, namiesto úst a nosa má na tvári len zvláštny otvor a jeho neprirodzene rozmiestnené oči svietia na červeno. Rodičia ho napriek tomu milujú a jeho podobu prijali ako božiu vôľu.

Chlapec sa narodil svojim rodičom ako druhorodené dieťa. Dvojica už má zdravú dvojročnú dcérku. Drobec šokuje svojím zjavom okolie. Kým rodičia ho chránia a ľúbia, miestni obyvatelia ho považujú za mimozemšťana. Hlavička bábätka je totiž značne zdeformovaná a nepôsobí prirodzeným dojmom. Celá tvárová časť ani zďaleka nepripomína nedávno narodenené dieťatko. 

FOTO Narodilo sa bábätko,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Beriem to všetko ako vôľu od boha. Neveril som vlastným očiam, keď som ho uvidel, ale je to náš syn, neopustíme ho," vyhlásil otec. Na tvári chlapčeka nie je normálne naozaj vôbec nič. Má vypuknuté červené oči rozložené ďaleko od seba, nos a ústa vytvárajú neprirodzene pôsobiaci otvor a chýbajú mu uši. V poriadku má iba zvyšok telíčka a končatiny. 

FOTO Narodilo sa bábätko,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Dieťa sa narodilo prirodzeným spôsobom. Dýcha správne, jeho životné funkcie nie sú ohrozené. Novorodenec je síce drobnejší, váži 2,27 kilogramu, ale to je úplne bežná hmotnosť," vyjadril sa lekár.  

Viac o téme: IndiaBábätkoMimozemšťanDeformácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu