Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nikdy neskúšajte v posilňovni s penisom to, čo jeden Nemec: FOTO následkov vo vnútri

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WORMS - Nestrkajte svoj penis do kotúčov v posilňovni! Tak znie odkaz pre všetkých, ktorí by radi skúšali niečo podobné ako muž vo fitnescentre v nemeckom meste Worms. Na pomoc mu museli pribehnúť miestni hasiči, ktorým sa nakoniec podarilo pohlavný orgán nešťastníka zachrániť.

Svoju vášeň pre cvičenie a bláznivé nápady bude musieť nemenovaný Nemec na čas krotiť. Nikto nevie, čo ho viedlo k tomu, aby svoj pohlavný orgán strkal do otvoru kotúča s hmotnosťou 2,5kg, ktoré slúži ako závažie v posilňovni. Každopádne mu tam jeho mužská pýcha uviazla a z nevinnej zábavky sa tak stala seriózna záchranná akcia.

Robotník to zle načasoval, pištoľ vystrelila v nesprávnom momente: FOTO intímnej pohromy

Muž bol aj s kotúčom nastoknutým na penise prevezený do nemocnice, pretože ho nemohol z otvoru vytiahnuť. Lenže aj lekári boli bezradní, preto privolali hasičov. "Pomocou rezacej brúsky, vibračnej píly a hydraulického záchranného zariadenia bolo závažie po troch hodinách odstránené," uviedli hasiči na svojom facebookovom profile.

Predstava všetkých tých náradí v okolí tak citlivej oblasti tela vyvoláva zimomriavky, ale našťastie pohlavný orgán muža sa hasičom podarilo zachrániť. Doteraz však nie je známe, ako sa po zákroku zotavuje. Hasiči pre istotu všetkých vyzvali, aby radšej na podobné idiotské kúsky zabudli a neohrozovali svoje zdravie. 

Viac o téme: PosilňovňaZraneniePenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu