Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vedci prezradili, ktorá sexuálna poloha je najnebezpečnejšia: TAKTO sa radšej nemilujte

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Pokiaľ si myslíte, že iba kondómy vám zabezpečia bezpečný sex, mýlite sa. Tím lekárov uverejnil v časopise Journal of Impotence Research výsledky výskumu, ktorý odhalil najnebezpečnejšie sexuálne polohy. Z príjemnej, uvoľňujúcej a zábavnej činnosti, akou je milovanie, sa podľa nich veľmi ľahko môže stať nočná mora s vážnymi zdravotnými následkami a dlhodobou liečbou.

Aj sexuálne polohy môžu vážne ohroziť zdravie mužov. Najnovšia štúdia dokázala, že vôbec nejde o zložité gymnastické polohy, ako by si mnohí mysleli. Možno je to prekvapujúce, ale práve tie najbežnejšie patria k najviac nebezpečným. Potvrdzuje to výskum, v ktorom lekári oslovili devätdesiat mužov vo veku 18 až 66 rokov. 

Vedci prezradili, ktorá sexuálna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Z odpovedí respondentov vyplýva, že k zlomenine penisu najčastejšie dochádza počas milovania "na psíka." Fraktúra penisu nie je nijaký mýtus, ale seriózny úraz, ktorý nie je až taký ojedinelý. Všetci fraktúru spájajú s kosťami, ale aj v prípade mužského pohlavného orgánu môže dôjsť k pocitu zlomeniny, ak penis silno zasiahne panvovú kosť partnerky. Vtedy sa poškodí väzivo v úde, pričom sa krv dostane do jeho podkožnej časti. Nejde pritom len o desivú bolesť, ale nastáva priam akútny stav. Okamžite ho musí riešiť urológ a pretrhnutý väzivový obal musí byť zašitý. Podľa výskumu je poloha "na psíka" zodpovedná až za 41 percent takýchto úrazov.

Vedci prezradili, ktorá sexuálna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Misionárska poloha patrí k najbeznejším sexuálnym polohám. V rebríčku najčastejších úrazov mužského pohlavného orgánu sa objavila ako druhá. Síce na prvý pohľad nevyzerá nijak nebezpečne, ale i pri nej si môže muž poškodiť penis. Vaše intímne chvíle sa tak zmenia na desivú skúsenosť.

Viac o téme: SexSexuálna polohaZranenie penisu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu