Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dievčatá si zavolali taxík, chýbalo im pár drobných: Neuveríte, čo urobil taxikár

Yeva (vľavo) a Sophie
Yeva (vľavo) a Sophie (Zdroj: Facebook)

NEWCASTLE-UNDER-LYME - Predtým, než si objednáte taxík, pre istotu skontrolujte, či máte v peňaženke dosť peňazí. Inak sa vám môže stať to, čo týmto dvom tínedžerkám. Dievčatá si zavolali odvoz, no na konci cesty zistili, že im chýba zopár drobných. Taxikár to vyriešil po svojom.

Sophie Heathová a jej kamarátka Yeva Wilcoxová (obidve osemnásť rokov) sa boli počas uplynulého víkendu zabaviť v nočnom klube v anglickom meste Newcastle-under-Lyme. Keď už mali o tretej ráno dosť, zavolali si taxík, aby ich odviezol domov. Keď však zastavili, zistili, že im chýba 60 pencí (70 centov). Taxikárovi povedali, že ich to veľmi mrzí a snažili sa ho ukecať, aby im to odpustil. 

Dievčatá si zavolali taxík,
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Muž za volantom sa tínedžerkami obmäkčiť nenechal. Sophie požiadal, aby išla zobudiť svojich rodičov a vypýtala si od nich chýbajúce peniaze. Tá to ale odmietla urobiť, a tak taxikár obe dievčiny odviezol na najbližšiu policajnú stanicu. Ani muži zákona ale túto záležitosť nevnímali ako problém, ktorým by sa mali zaoberať. Vodič teda kázal obom pasažierkam vystúpiť a ufujazdil preč. Čakala ich tak dvadsaťminútová prechádzka domov. 

Taxikár to poriadne prehnal: Vypýtal si nehoráznu sumu a ženu držal ako rukojemníčku v aute

Yeva aj Sophie sa na celom príbehu dobre pobavili a taxikárovi odkázali, že "kvôli 60 penciam nezomrie". Ten zareagoval okamžite a obom odkázal, že pre neho to nie je len 60 pencí. Keby mu totiž takto nezaplatili viacerí zákazníci, mohol by svoje podnikanie zavesiť na klinec. 

Viac o téme: TaxikárTaxíkVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu