Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odporná dohra rozlúčky so slobodou: VIDEO Ženy v autobuse si urobili hanbu pred cestujúcimi

Ženy v autobuse sa predviedli Zobraziť galériu (4)
Ženy v autobuse sa predviedli (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Cestujúca v autobuse sa stala svedkom bitky medzi ženami, ktoré pravdepodobne išli z rozlúčky so slobodou. Boli totálne opité a celý čas sa spolu hádali. Našťastie však nikoho nezranili.

Kamaráti sa spolu štyri roky nerozprávali kvôli svadbe: Teraz konečne zistili, kto za to mohol

Mary Creaseyová (62) z Barnsley v South Yorkshire cestovala so svojím manželom Davidom, keď sa stali svedkami roztržky medzi dvoma ženami, z ktorých jedna bola totálne opitá. Staršia žena v autobuse napadla mladšiu ženu a strhol sa medzi nimi boj. Dcéra ženy, ktorá útok spôsobila, sa márne snažila tejto bitke zabrániť. Zábery ukazujú, že sivovlasá dáma chytí druhú ženu za hrdlo a hodí ju na sedadlo, pričom ju ona kopne do brucha.

Odporná dohra rozlúčky so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

„Bol to naozaj krásny deň, lenže potom do autobusu nastúpili tieto ženy a tak nám ho pokazili. Zo začiatku boli pokojné, neviem, čo sa medzi nimi odohralo. Museli ísť z dámskej jazdy, pretože niektoré z nich mali biele šerpy a jedna mala na sebe závoj. Bolo vidieť, že sú pod vplyvom alkoholu," povedala pre portál metro.co.uk Mary.

Odporná dohra rozlúčky so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

„Ráno popíjali v krčme a keď nastúpili do autobusu, dobre z nich už tiahlo. Vôbec sa nehanbili nadávať a nikdy by som si nebola pomyslela, že sa stanem svedkom niečoho takéhoto. Bolo to naozaj strašné - stáli sme v zápche a museli sme počúvať tieto ženy. Chodili po celom autobuse a kričali po sebe. Nikoho druhého však nenapadli, aj keď som mala obrovský strach, že ma uvidia, ako ich natáčam a pustia sa aj do mňa," vysvetlila svedkyňa nechutného incidentu.

Odporná dohra rozlúčky so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Jedna z nich zakričala: "Som zdravotná sestra, dovoľte mi prejsť", aby mohla vystúpiť a pomôcť druhej žene, ktorej prišlo strašne zle. Potom sa ukázalo, že pracovala v lekárni a v skutočnosti nebola sestrou. „Vodič mal naozaj pevné nervy, pretože zastal a nechal ženu, nech vystúpi. Pravdepodobne nechcel, aby mu ovracala všetky sedadlá,“ dodala Mary.

Viac o téme: AlkoholSvadbaHanbaAutobusHádkaŽenyBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu