Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Študentka (†18) išla na Ibizu osláviť kamarátkine narodeniny: Našli ju v kaluži krvi v hoteli

Rebecca milovala život Zobraziť galériu (3)
Rebecca milovala život (Zdroj: Facebook)

IBIZA - Osemnásťročnú študentku našli mŕtvu na hotelovej izbe na Ibize. V jej tele sa nachádzal až dvojnásobok dávky smrteľnej drogy. Jej matka tvrdí, že dcéru tú drogu niekto prinútil užiť. Nedokáže si totiž predstaviť, že by také množstvo užila dobrovoľne.

Rebeccu Brockovú objavili 28. septembra 2015 mŕtvu v jej hotelovej izbe na španielskom ostrove Ibiza. Ležala v kaluži krvi a v tele mala dvojnásobné množstvo tvrdej drogy. Práve sa chystala na oslavu kamarátkiných narodenín. 

Študentka (†18) išla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Jej matka Margarita tvrdí, že ju rozhodne niekto tie drogy prinútil užiť. Síce počula reči o tom, že dcéra občas berie drogy, ale Brocková vylučuje, že by užila až toľko zakázanej látky. Mala vrj totiž problémy s prehĺtaním piluliek. "V tele mala až dvojnásobok smrteľnej dávky, ona by však len tak ľahko nejakú pilulku neprehltla. Tabletky prehĺtala len veľmi ťažko, neviem si predstaviť, že by nejakú do seba vôbec dostala. Čiže jej musel niekto dopomôcť," povedala. 

Študentka (†18) išla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Rebeccu našli v hotelovej izbe len šesť dní po jej príchode na Ibizu. Toxikológ uviedol, že zomrela približne dva dni predtým, ako našli je bezvládne telo. V tele mala zostatok alkoholu a extázy. Doteraz však existuje podozrenie, že jej smrť nebola dobrovoľná. Pre políciu je však už ale prípad uzavretý. 

Viac o téme: IbizaDovolenkaDrogyExtázaPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu