Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Chlapček (5) išiel na toaletu: Zdvihol dosku a uvidel nočnú moru

Nechcené prekvapenie Zobraziť galériu (2)
Nechcené prekvapenie (Zdroj: FB)

ESSEX - Laura Cowellová z anglického Southendu mala niekoľko dní problémy s upchávajúcou sa toaletou, ale nevenovala im zvýšenú pozornosť. Dôvod ťažkostí sa nakoniec vysvetlil kurióznym spôsobom. Stačilo, aby jej synček potreboval ísť cikať a zdvihol záchodovú dosku. V útrobách misy sa skrývalo mrazivé prekvapenie.

Otecko vysával izbu, keď ho zalial studený pot: FOTO Na jeho dieťa číhala smrť

Vystrašený chlapec podľa portálu mirror.co.uk okamžite bežal za mamou a povedal jej, čo sa stálo. Laura nenechala nič na náhodu a radšej si zobrala metlu, ktorou dosku trošičku nadvihla a rýchlo zistila, že jej syn si nevymýšľa. Zo záchoda sa na ňu díval takmer metrový pytón kráľovský.

Na pomoc si privolala majiteľa obchodu so zvieratami, ktorý hada vybral z misy pomocou háku. Podľa Roba Yeldhama plaz pravdepodobne utiekol susedom, ktorí sa odsťahovali a skončil v kanalizačnom systéme, cez ktorý sa dostal až do Laurinho domu.

FOTO Chlapček (5) išiel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Mladý pytón bol síce trochu poznačený škvrnami od bielidla a nepríjemným zápachom, ale inak je zdravý a čoskoro sa zo svojho dobrodružstva úplne zotaví. Potom mu nájdu nový domov. Hádam ani chlapček nebude mať teraz traumu chodiť na záchod.

Viac o téme: ZáchodHadPytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu