Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trojnásobná matka sa chcela opáliť pred dovolenkou: Po návšteve solária skončila v kóme

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

KENT - Trojnásobná mamička sa po návšteve solária zrútila zo schodov a upadla do kómy. Previezli ju do nemocnice, kde zistili, že je totálne dehydrovaná, pretože v priebehu 24 hodín sa išla opaľovať hneď dvakrát.

Čaká nás revolúcia v opaľovaní: Vedci prišli na to, ako nachytať bronz bez rizika rakoviny

Caroline Woodová (40) sa zrútila zo schodov, akonáhle opustila solárium, v ktorom sa chcela pred dovolenkou trošku opáliť. Najväčšou chybou bolo, že v ňom bola v priebehu 24 hodín až dvakrát. Okamžite ju previezli do nemocnice, kde podstúpila rehabilitáciu mozgu na špecializovanej klinike.

Caroline, ktorá pracuje ako asistentka cateringu v spoločnosti Rainham v Kente, išla prvýkrát do solária Tans Professional Tanning 3. mája, aby získala nejakú tú farbu pred dovolenkou. Nasledujúci deň sa tam však vrátila, čo bola obrovská chyba - Caroline ostala dehydrovaná, v dôsledku čoho sa zrútila zo schodov. Jej dcéra okamžite zavolala záchranku a Caroline previezli do nemocnice King's College na juhu Londýna, kde pár dní ležala v kóme.

Trojnásobná matka sa chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Caroline a jej partner Peter (50) museli svoju vysnívanú dovolenku v Tenerife zrušiť. Zamestnanci solária uviedli, že zákazníčka ignorovala svoje zdravie a bezpečnosť. Tá teraz všetkých varuje, aby boli oveľa opatrnejší ako ona. „Nechcela by som, aby sa niekomu stalo to, čo mne,“ povedala pre Mirror.

Pal Sarahová (35), štvornásobná mamička, ktorá tiež pracuje v spoločnosti Rainham, dodala: „Caroline bola v soláriu osem minút a potom chcela ostať ešte ďalších osem minút, ja som ju však varovala, že jej to uškodí. Potom išla opäť do solária, avšak nečakala 48 hodín, ako by sa po správnosti malo. Ignorovala akékoľvek pripomienky.“

Viac o téme: SoláriumOpaľovanieKómaNebezpečenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu