Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dramatické VIDEO zo safari: Obavy o život, turisti v Afrike unikali pred odvážnou levicou

Tentokrát mali turisti šťastie. Zobraziť galériu (3)
Tentokrát mali turisti šťastie. (Zdroj: YouTube)

JAR - Pri návšteve safari parku treba rátať s rôznymi nástrahami a byť pripravený naozaj na všeličo. Do zoznamu nepredvídateľných udalostí sa môže najnovšie zaradiť aj obhryzená rezervná pneumatika. Video z Natal Lion Parku v Južnej Afrike je toho dôkazom.

Dievčatko (†10) si vyšlo na toaletu za dom: Zabil ho lev pred očami zhrozenej tety

Na sociálnej sieti sa objavilo video z prehliadky turistov v Natal Lion Parku v Južnej Afrike. Skupinka nadšencov divočiny si miestne šelmy natáčala a fotografovala zo svojho terénneho auta. Tak ako u väčšiny týchto vozidiel, aj na tomto bola rezervná pneumatika umiestnená zvonku na zadnej časti auta.

Dramatické VIDEO zo safari:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nikto nevie, čím práve táto pneumatika upútala pozornosť jednej z levíc, ktorá sa rozhodla ochutnať ju. Vyskočila na idúce vozidlo, zachytila sa pazúrmi do rezervy a strhla z nej obal. Napriek tomu, že vodič pridal na rýchlosti, nenechala sa ničím rušiť a pokojne ju začala obhrýzať.  

Dramatické VIDEO zo safari:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

„Pneumatiku žuvala ako hračku,“ opisujú udalosť turisti. Doteraz nevieme, o akú pneumatiku išlo, ale levici veľmi nechutila. Po chvíľke to vzdala, zoskočila a nechala posádku pokračovať v prehliadke. „Očakávali sme všeličo, ale toto rozhodne nie,“ hovoria členovia posádky napadnutého vozidla. „Najviac sme sa báli, že sa začne dobíjať do auta.“  

Viac o téme: PneumatikaLevSafariútok Južná Afrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu