Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Anastasia si dala v salóne krásy odstrániť chĺpky: Pohľad na nohy doma ju odrovnal

Anastasia Serdobintseva Zobraziť galériu (3)
Anastasia Serdobintseva (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Žena, ktorá podstúpila procedúru na odstránenie chĺpkov, má teraz na nohách bolestivé popáleniny prvého a druhého stupňa. Na tele jej zostali pigmentové škvrny, ktoré už možno nikdy nezmiznú.

Dana (44) po holení takmer prišla o nohy: FOTO Pozrite sa, ako ju zohavila smrtiaca infekcia

Anastasia Serdobintseva z Moskvy podstúpila v miestnom salóne krásy depiláciu chĺpkov metódou  IPL. Chĺpky sa pri tejto metóde odstraňujú špeciálnymi svetelnými impulzmi. Koža sa jej poškodila a po zákroku vyzerala, ako keby trpela chorobou vitiligo - čiže stratou pigmentu - telo má pokryté tmavými fľakmi. Na kliniku podala podľa miestnych médií sťažnosť a dokonca hrozí, že ju bude žalovať.

Anastasia si dala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá žena tento salón navštívila dokonca dvakrát, prvýkrát si dala robiť manikúru, ale po tom, čo na internete našla zľavové poukážky na fotoepiláciu, rozhodla sa ju podstúpiť. IPL alebo fotoepilácia je taká forma svetelnej terapie, ktorá využíva rôzne dermatologické postupy na odstránenie ochlpenia. Anastasia uviedla, že počas tejto epilácie sa necítila pohodlne a požiadala ich, aby s tým prestali.

Anastasia si dala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Koža ju hrozne bolela a keď prišla domov, objavili sa na nej červené fľaky. Musela ísť okamžite do nemocnice, kde zistili, že ide o popáleniny prvého a druhého stupňa. Liečiť sa bude minimálne šesť mesiacov.

Viac o téme: PopáleninyDepiláciaNohy Anastasia Serdobintseva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu