Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tetovanie oka zničilo život mladej modelky: Moderný výstrelok ju dohnal takmer k samovražde

Catt Gallingerová Zobraziť galériu (4)
Catt Gallingerová (Zdroj: Facebook/Catt Gallinger)

OTTAWA – Rozhodnutie mladej kanadskej modelky nechať si zasiahnuť do tela bolo zdá sa veľmi nepodarené. Tetovanie, pre ktoré sa rozhodla jej spôsobila vážne zdravotné problémy. Chcela si nechať zafarbiť očné bielko a namiesto radosti z výsledku prišlo trápenie a pravidelné návštevy u lekára.

Catt Gallingerová má iba 24 rokov a zbytočný zdravotný problém. Túžila po tetovaní oka a rozhodla sa pre jeho zrealizovanie. Teraz už vie, že to bola životná chyba. Po tom, čo si nechala farbou zjemniť očné bielko nastali problémy a trápenia. Všetko vyzeralo byť v poriadku až kým nenastala liečba. Z oka jej začala vytekať fialová tekutina a okamžite bolo jasné, že sa deje niečo zlé.

Tetovanie oka zničilo život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Catt Gallinger)

Mladá žena sa o svoje trápenia podelila na sociálnej sieti, kde šokujúce výsledky svojej liečby zverejnila. Bláznivé rozhodnutie označila ako životnú chybu. Catt, ako informovala sa okamžite po tom, čo jej z oka začala vytekať fialová tekutina obrátila na doktorov. V nemocnici dostávala antibiotické očné kvapky, ktoré mali žiaľ opačný účinok. Namiesto vyliečenia jej oko výrazne opuchlo a začala vidieť rozmazane.

Liečba pokračovala a lekári rozhodli o steroidných kvapkách. Ani toto rozhodnutie nebolo správne a zdravotný stav sa aj naďalej zhoršoval. Fialová látka sa po užití týchto kvapiek zhlukovala v oblasti okolo rohovky. Lekári sa po všetkých vzniknutých komplikáciách domnievajú, že látka použitá pri tetovaní nemusela byť úplne sterilná a mohla spôsobiť infekciu.

Tetovanie oka zničilo život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Catt Gallinger)

Šokujúca správa

V nemocnici sa Catt dozvedela hroznú správu. Lekári jej oznámili, že už nikdy sa úplne nezotaví a jej zrak zostane obmedzený a nevylučujú ani úplnú stratu videnia. Na základe týchto skúseností natočila Catt emocionálne video, v ktorom priznala, že jej videnie sa trošku zlepšilo. Odhalila však aj stav jej psychiky, ktorá zostáva v dôsledku zlých skúseností aj naďalej pošramotená.

Tetovanie oka zničilo život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Catt Gallinger)

"Moje vlasy padajú, mám holé miesta na hlave. Moja váha neustále klesá, aj keď sa normálne stravujem," znejú slová zúfalej mladej ženy. "Som tak blízko k samovražde, som tak blízko," povedala a vysvetlila, že môže ale nemusí podstúpiť operáciu. Catt našla podporu vo svojej rodine aj u priateľov. Ľudí vyzýva, aby neurobili rovnakú chybu ako ona a pri zásahoch do vlastného tela poriadne premýšľali.

 

Viac o téme: OkoTetovanieProblémyZrakInfekcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu