Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Si sexuálna predátorka: Matka (38) vyburcovala a zviedla dvoch školákov (14, 15)

Brooke zviedla školákov Zobraziť galériu (3)
Brooke zviedla školákov (Zdroj: Facebook)

LIMA TOWNSHIP - Zvrhlé a odsúdeniahodné. Presne také bolo správanie vydatej matky, ktorá zviedla dvoch chlapcov a mala s nimi sex. Zdravému človeku sa rozum pozastaví aj nad tým, že ona svoje konanie a opisuje ho ako spôsob, ktorým týmto chlapcom pomáhala. Prokurátor žiada až 15-ročný trest.

Tridsaťosemročná Brooke Lajinessová z amerického štátu Michigan mala obľubu vo zverejňovaní svojich nahých fotografií na sociálnych sieťach. Jej pózovanie najmä vo vani vyvolalo búrlivé reakcie jej fanúšikov a zapáčilo sa aj dvom chlapcom. Jeden mal iba štrnásť rokov, druhý pätnásť. Zvrhlej žene to imponovalo a vyrobila pre jedného z nich aj zopár šteklivých záberov navyše, aby ho vyburcovala k činu. Tínedžer neváhal a požiadal o stretnutie s ňou.

Si sexuálna predátorka: Matka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zvrhlíčka počkala na školáka v noci v aute blízko jeho domu a užila si to s ním na zadnom sedadle. Chlapec sa pochválil kamarátovi, ktorý to chcel tiež skúsiť a Brooke vyhovela aj jemu. Toto sa zopakovalo niekoľkokrát. 

Učiteľka (24) odhalila pikantné detaily zo vzťahu so študentom (17): Bola som jeho pani Robinsonová

Na všetko prišla matka jedného z mladíkov po tom, ako objavila nechutné fotky v mobile svojho syna, ktorý sa jej so všetkým priznal. Okamžite kontaktovala políciu. Lajinessová pred súdom vyjadrila ľútosť nad svojím správaním a zároveň dodala, že mladšiemu chlapcovi, ktorý je šikanovaný v škole, chcela pomôcť. To rozzúrilo jeho matku, ktorá ju pred súdom vôbec nešetrila. "Nehanbila si sa čakať môjho syna o štvrtej ráno na príjazdovej ceste, naložila si ho do auta a zneužila ho. Spáchala si tento zločin a pokojne si odišla domov." 

Si sexuálna predátorka: Matka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Paradoxom je, že manžel obvinenej stojí pri nej a nič jej nevyčíta. Vraj mu stačí, že všetko oľutovala. Prokurátor Vella je však nekompromisný a žiada tvrdý trest až do výšky pätnásť rokov. Lajinessovú dokonca počas pojednávania označil za nebezpečného sexuálneho predátora. 

Viac o téme: SexSexuálne zneužitie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu