Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dievčinu v MHD okradol zlodej: Keď zistil, čo jej zobral, s hrôzou to vrátil späť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DUBLIN - Tlačenice vo verejnej doprave sú ideálnym miestom pre vreckových zlodejov. Neprehľadné prostredie, pohyb ľudí a únavou otupená ich pozornosť im vytvárajú jedinečné podmienky. Podobnú situáciu chcel využiť mladík v električke v írskom Dubline. Jeho úlovok ho však nijako nepotešil a vyvolal zmätenú situáciu plnú rozpakov.

Lisa Coenová cestovala električkou a vôbec nepostrehla, že ju niekto okráda. Zlodeja upútal predmet v jej zadnom vrecku, a tak do neho siahol. Hneď nato ale zistil, že má v ruke menštruačný tampón. Zostal v poriadnych rozpakoch a nakoniec sa rozhodol dievčine ho vrátiť. Veď načo by mu aj bol. 

Dievčinu v MHD okradol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Rozpačitosť sa ale zrejme podpísala pod jeho nešikovnosť, keď pri vkladaní do Lisinho vrecka odpadol z tampónu obal. To neuniklo pozornosti ostatných cestujúcich, ktorí dievčinu okamžite upozornili na nekalé úmysly zlodeja.

Dievčine ukradli bicykel: POMSTA zlodejovi, takto ho dostala späť

Coenovej skúsenosť podnietila iných užívateľov, aby začali zdieľať príbehy o tom, čo všetko im už zlodeji ukradli. A ukradnuté už bolo naozaj všeličo. Zaujímavý je príbeh ženy, ktorej pri vykladaní bábätka z taxíka niekto uchmatol vrecko plné veľmi použitých plienok. Šokovaný musel byť aj vreckár, ktorý ukradol jednému mužovi vzorku spermií na ceste do nemocnice. Veľmi nemilo prekvapený bol určite zlodej, ktorý v autobuse ukradol tašku s mŕtvym psom, keď ho sused nešťastného majiteľa niesol na pitvu k veterinárovi. 

Viac o téme: MhdZlodejKrádežTampón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu