Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Oslava vysviacky dopadla zle, barman kňazov vyhodil: Následne mu vysvitlo, čo vyviedol

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Kňazi si chceli vyhodiť z kopýtka, ale zatrhli im to. Barman ich vyrazil s odôvodnením, že majú nevhodné oblečenie. Myslel si totiž, že žartujú. Ale oni boli naozaj praví kňazi. Keď sa to vzápätí dozvedel, okamžite svoju chybu naprával.

Vedúci pracovníci britského pubu sa ospravedlnili za to, že nechceli vpustiť dnu skupinu katolíckych seminaristov, pretože si ich pomýlili s výstredne oblečenými účastníkmi bujarej rozlúčky so slobodou. Cardiffská arcidiecéza v utorok informovala, že siedmi seminaristi sa minulý týždeň vybrali do pohostinstva City Arms vo waleskom Cardiffe, aby oslávili vysvätenie jedného z nich za kňaza.

Výstredné oblečenie zakázané

Hneď pri dverách ich však zamestnanec pubu zastavil s vysvetlením, že u nich nie sú vítaní hostia vo výstrednom oblečení a už vôbec sa tam nezvyknú konať rozlúčky so slobodou.

FOTO Oslava vysviacky dopadla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dali im rozhrešenie

Prevádzkar si však po chvíli uvedomil, že seminaristi s typickými kňazskými goliermi sú praví. Nádejní duchovní pastieri potom vedeniu krčmy odpustili, pretože situáciu zobrali s úsmevom a hlavne jedno kolo piva dostali na účet podniku.

FOTO Oslava vysviacky dopadla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: PivoBarKňazCity Arms
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu