Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Žena (43) si nechala vytetovať obočie: Potom si prešla peklom

Po takomto obočí určite netúžila Zobraziť galériu (3)
Po takomto obočí určite netúžila (Zdroj: Facebook)

MELBOURNE Štyridsaťtriročná žena dnes veľmi ľutuje svoje rozhodnutie nechať si vytetovať obočie. Kvôli následnej infekcii jej totiž po zákroku celá okolitá koža zišla dolu. Musela si tak vytrpieť veľké bolesti a navyše hrozí, že jej tvár zostane už navždy zjazvená.

Amanda Coatsová absolvovala kozmetickú procedúru 30. júna na klinike Skincare Laser v austrálskom Melbourne a zaplatila za ňu 360 dolárov (243 eur). Už na druhý deň jej opuchla koža v okolí obočia. "Nasledujúci deň som sa prebudila a koža v okolí obočia opadala na vankúš. Bola červená a opuchnutá. Okamžite som išla k lekárovi, lebo ma to strašne bolelo."

FOTO Žena (43) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Austrálčanka potom prežila niekoľkomesačné muky. Koža sa jej odlupovala, oči boli opuchnuté a plné hnisu, že ani nemohla ísť von. Nemala preto na výber a musela podstúpiť liečbu, ktorá ju stála ďalších 1600 dolárov (1082 eur). 

FOTO Žena (43) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Majiteľ Skincare Laser Clinic, Ian Cleveland, uviedol že dodržiavali všetky zdravotné a bezpečnostné predpisy, ako umývanie rúk, výmena rukavíc či sterilizovanie nástrojov. Podľa neho prišlo u Coatsovej zrejme k reakcii na atramentový pigment, resp. jeden z doplnkových používaných produktov, alebo nedodržala rady týkajúce sa následnej starostlivosti.

FOTO Žena (43) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Amanda však tvrdí, že sa riadila ich inštrukciami a nič nezanedbala. "Musela som si kúpiť obväzy na rany, lieky, očné kvapky, masti a lieky proti bolesti. To všetko ma stálo oveľa viac ako samotný zákrok," povedala a zároveň vyzvala ostatné ženy, aby vždy zvážili zdravotné riziko podobných kozmetických procedúr. 

Viac o téme: TetovanieObočie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu