Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľka chcela žiakom ukázať, že je vo forme: Malo to háčik, zabudla si obliecť spodnú bielizeň

Lacey sa rozvášnila a ukázala aj to, čo nemala Zobraziť galériu (3)
Lacey sa rozvášnila a ukázala aj to, čo nemala (Zdroj: YouTube)

PAWHUSKA - Učiteľka speváckeho zboru si vyrobila poriadny trapas pred svojimi žiakmi. Počas skúšky sa až príliš rozohnila a začala robiť premety. Vzhľadom na to, že mala oblečenú sukňu, to však bol veľmi zlý nápad, ktorý sa skončil obrovským škandálom. Nemala na sebe totiž spodnú bielizeň, a tak študentom nechtiac odhalila svoje genitálie.

Tridsaťštyriročná Lacey Sponslerová z amerického štátu Oklahoma mala na sebe dlhú sukňu počas skúšky speváckeho zboru. Učiteľka sa nechala atmosférou uniesť natoľko, že začala robiť pred žiakmi premety. "Na skúškach bežne tancujeme. Robila som ich preto, lebo chcem byť cool učiteľka," vysvetľuje.

Sponslerová možno chcela svojím počinom dokázať žiakom, že je stále vo forme, možno sa len jednoducho odviazala. Na jej gymnastickom výkone by nebolo nič zlé, keby nepodcenila fakt, že nemá na sebe spodnú bielizeň. Sukňa sa jej totiž vyhrnula tak nešťastne, že mladistvým členom zboru ukázala svoju vagínu v "plnej kráse." Pokus o cool učiteľku tak skončil fiaskom a veľkou hanbou. 

Učiteľka chcela žiakom ukázať,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Možno, keby jeden zo žiakov všetko nekameroval, zostalo by toto intímne odhalenie iba dôvodom pre posmešky žiakov a pretriasal by sa nanajvýš na chodbe školy. Lenže sedemnásťročný tínedžer sa chcel pochváliť a umiestnil záber na Snapchat. Krátke video sa tak stalo dôkazom, ktorým sa hneď začala zaoberať polícia a Spanslerovú zatkla za nevhodné správanie. Incident sa stal ešte začiatkom roka, no okresná prokurátora v Osage County rozhodla o treste učiteľky až teraz. Udelila jej zákaz výkonu povolania na dva roky a k tomu ešte pridala pokutu vo výške 200 dolárov ( 170 eur).

Učiteľka chcela žiakom ukázať,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Celej situácii okolo mojej klientky sa venuje nadmerná pozornosť. Neurobila to zámerne, bola to nešťastná náhoda, a tak všetko, čo sa okolo nej deje, je prehnané. Verím, že jej budúcnosť to nijako obzvlášť nepoznačí," vyhlásil Laceyin obhajca.

Viac o téme: UčiteľkaGenitálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu